Connect with us

TV

STUDIO – novi muzički šou na RTS! U prvoj epizodi TONI CETINSKI, NEVENA BOŽOVIĆ I SAŠA MATIĆ!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Radio televizija Srbije od subote 20. marta od 21.00 počinje emitovanje novog muzičkog šoua, jednostavno nazvanog „Studio“. Ali, nije baš sve tako jednostavno. U pitanju je jedan veoma zahtevan projekat. On podrazumeva spektakularnu scenu, prečnika više od 20 metara, ekranima višim od pet metara, kreiranu tako da se celokupni vizuelni doživljaj prilagođava pesmama i aranžmanima, i adaptira prema svakom gostu i njegovom nastupu. Da je baš tako kako smo napisali, kaže i jedan od dvojice voditelja ovog šoua – Bojan Ivković.

Pročitajte još Milica Zarić OTKRIVA sve o JELENI i šta je čeka u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE!

„Studio“ je drugačiji muzički šou. Izdvaja se od ostalih, pre svega jer je u pitanju pravi multimedijalni muzički spektakl, zato što produkcija pomera granice, zato što imamo 360 stepeni LED ekrana u studiju – kaže Bojan Ivković za Film i TV. – A znam da će gledaoci uživati, jer na snimanju sve pršti od pozitivne energije. Uživamo i mi i izvođači.

Ulogu domaćina u „Studiju“ će Bojan Ivković deliti sa poznatim voditeljem Slavkom Beleslinom. Njih dvojica dočekivaće regionalne zvezde i omogućiće gledaocima da ih upoznaju na neke drugačije načine, kroz mnoge teme, nove aranžmane njihovih hitova. Biće tu gostiju iznenađenja, premijernih izvođenja pesama.

Pročitajte još HIT! Zvezda serija BESA i JUŽNI VETAR u novom filmu TRAG DIVLJAČI! Miloš Timotijević ŠOKIRAO FANOVE! Niko ga nije PREPOZNAO!

– Zanimljivo je i to što smo voditelji Slavko i ja. Do sada je praksa bila da voditeljski par budu muško i žensko ili dve dame, a sada prvi put dva muškarca vode emisiju – primećuje Ivković. – To je sjajan potez produkcije, a Slavko i ja se već dugo znamo i privatno, sarađivali smo i poslovno, pa nam je lako da se nadovežemo jedan na drugog. Mnoge muzičare poznajem već dugo, pa nam je zanimljivo što spajamo druženje i posao.

U premijernoj epizodi u subotu 20. marta od 21.00 na RTS 1 videćemo Tonija Cetinskog, Sašu Matića, Nevenu Božović i goste iznenađenja. Plan je da kroz 14 emisija prođe više do 50 gostiju, a imaćemo i jedinstvenu priliku da zavirimo “iza scene” i vidimo kako izgleda kreativni proces stvaranja pesama i novih  aranžmana. U svakoj emisiji biće premijerno izvedena po jedna numera kreirana specijalno za “Studio”.

Pročitajte još LEPA LUKIĆ nezadovoljna filmom o TOMI ZDRAVKOVIĆ! Evo ŠTA ju je NAJVIŠE POGODILO!

– Svi gosti “Studia” su vrsni muzičari, željni da sviraju, da rade ono što vole posle skoro godinu dana. U skorijoj istoriji nije bilo toliko duge pauze u svirkama i nastupima. Naravno, protiv epidemioloških mera ne treba raditi, ali ovaj šou donosi dobrobit i muzičarima i gledaocima. Kombinacija njihove energije i naše je dobitna kombinacija – zaključuje Bojan Ivković u razgovoru za Film i TV.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement