Connect with us

TV

Seka Aleksić dovodi MAJKE I SNAJKE na KURIR TV! A evo KADA počinje NOVI KULINARSKI ŠOU!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Nešto se baš dobro priprema na Kurir TV. Nova emisija krčka se već duže vreme. Uskoro ćemo i sami videti da li su „šefovi kuhinje“ i pripremili dobru trpezu za gledaoce. Produkcija „Tripod“ vredno radi na snimanju kulinarskog šou programa „Majke i snajke“.

Ipak, ovo neće biti običan kulinarski šou u kojem će sudije odlučivati čije je jelo ukusnije ili bolje servirano. Ovde je dodato dosta začina koji garantuju sjajnu zabavu gledaocima.

Pročitajte još Milica Zarić OTKRIVA sve o JELENI i šta je čeka u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE!

Tome u prilog govore propozicije šoua. U njemu učestvuju majka, snajka i sin. Ili, muž, žena i svekrva (muževljeva majka). Upravo taj sastojak daje posebnu notu ovoj kulinarskoj emisiji. Prema starom balkanskom predanju i mentalitetu majka i supruga spremaju najbolju hranu. Zato će se timovi majki i snajki takmičiti međusobno. U emisiji „Majke i snajke“ naći će se jedne naspram drugih sa šerpama i varjačama kao oruđem i mnogo namirnica kao oružjem. Propozicije su takve da takmičarke dobijaju u koverti jelo koje treba da pripreme, jedno majka, jedno snajka. Onda na scenu stupa sin, to jest muž, koji mora da pogodi koja je koje jelo spremila. Ali, pre toga svaka učesnica ocenjuje jelo svoje konkurentkinje. Od same najave kreće voda na usta.

Pročitajte još Da li ste već otkrili NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI? Njih DVE glumi ISTA GLUMICA! A evo i ZAŠTO!

Kako saznajemo takmičarski karakter donosi i dobru zaradu, pa je dnevni dobitak 10.000 dinara, dok pobednik nedelje odnosi 100 hiljada dinara, pobednik finala postaće bogatiji za kuću. Ipak, ni tih 10.000 dinara nije baš zagarantovano. Sin, t.j. muž degustira jela koje su pravile žena i majka, pa koja je koje jelo napravila dobija 10.000 dinara, ako ne – novac ide u humanitarne svrhe. Koje još propozicije postoje saznaćemo na početku emitovanja, ali ono što već sada znamo sa sigurnošću je da je jedan od sudija poznata estradna pevačica Seka Aleksić.

Pročitajte još Nataša Ninković PRIZNAJE – Htela sam da ODBIJEM ulogu u seriji PEVAČICA! A evo i ZAŠTO!

Od 23. marta u terminu od 20.00 na Kurir TV radnim danima uz Seku Aleksić sudiće i masteršef Radomir Raša Vlačić, koji kaže da najviše voli svoju kuhinju, ali i da voli da proba tuđe specijalitete. Seka je pripremila namirnice i začine, Raša mnogo strpljenja i stručnosti, takmičari posuđe i želju za pobedom. A nama ostaje da uživamo u njihovim majstorijama, ali i da se slatko smejemo komentarima i zavrzlamama. Pa majke i snajke srećno vam bilo. Ili je možda pametnije da sreću poželimo sinu, čitaj mužu!?

Foto Promo

Advertisement