Connect with us

Top Story

Igra sudbine 254. epizoda – ŠOK! Nada će IZGUBITI BEBU! PONOVO???

Published

on

Igra sudbine 253. epizoda uz sva uzbuđenja koja jesmo očekivala doneće i jedno veoma ružno koje nikako nismo priželjkivali. A o čemu je reč.

Pročitajte još ŠOK! ZVEZDE GRANDA pred RASPADOM! Karleuša EKSPLODIRALA posle obraćanja MARIJE ŠERIFOVIĆ! EVO šta joj je PORUČILA!

Naime, u narednoj epizodi videćemo kako se Matija lomi i pokušava da odluči na čijoj je zaista strani – Donkinoj i Brunerovoj ili Adinoj? Njegove manipulacije i dalje ne prestaju, a u iste će sada uvući i minisatrku Milevu koju će pokušati da uceni. Ono što on, nažalost, ne zna, jeste to da mu je zamka već podmetnuta.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo gde se STVARNO nalazi i KAKO IZGLEDA zgrada KAN HOLDINGA iz serije IGRA SUDBINE!

Ada i Aleksa su uspeli da mu serviraju priču o navodnoj Aleksinoj ponudi koja je ustvari nameštaljka kako bi matija poverovao da Aleksa radi Adi iza leđa. Za to vreme u Kan Holdingu odvija se odsudni  dvoboj između Žakline i Une. Hoće li Žaklina ovog puta preći granicu pristojnosti?

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o DRUGOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE – Sofija više NIJE najveći NEPRIJATELJ ADE KANAČKI!

U zaleđu velikih događaja odvija se jedan koji deluje naivno, ali je prilično ozbiljan i mogao bi sve da promeni. Dok razgovara sa Starhinjom, Nadu odjednom zaboli stomak. Od bolova ona pada na pod i počinje da zapomaže. Ali, ona je sama u kući! Hoće li Nada izgubiti bebu?

Foto Promo

Advertisement