Connect with us

Featured

OTKRIVAMO SVE o DRUGOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE – Sofija više NIJE najveći NEPRIJATELJ ADE KANAČKI!

Published

on

Serija IGRA SUDBINE koja se neprekidno prikazuje na TV Prva od 20. januara 2020. godine suvereno vlada malim ekranima. Nedavno je potvrđeno da serija dobija drugu sezonu i novih 100 epizoda koje će nam doneti i nove avanture Kanačkih i svih njihovih prijatelja i neprijatelja. Kako smo to nedavno potvrdili sa Smart produkcijom, a što je kasnije obznanila i čuvena Ada Kanački, odnosno Milica Milša na svom instagram profilu – Igra sudbine trenutno je na pauzi, a snimanja počinju posle dvomesečnog odmora.

Pročitajte još ŠOK! Vojin Ćetković PRIZNAO! Ovo su NAJVEĆE GREŠKE serije TAJNE VINOVE LOZE!

– Snimanje novih epizoda počeće u maju. Cela ekipa sada je na zasluženom odmoru, sem scenariste Žarka Jokanovića, koji treba da napiše 100 novih epizoda. On je već dosta toga završio. U nastavku nas očekuju novi likovi koji će napraviti pravu pometnju u životima naših junaka. Adin život, ali i sudbine njenih sinova menjaće se iz epizode u epizodu – poručuju za Blic iz produkcije, dodajući da Sofija više neće biti glavna briga Kanačkih. Nesumnjivo je da Adu, Luku, Aleksu, Milu i ostale očekuju novi neprijatelji u drugoj sezoni serije.

Pročitajte još TOP 9 reakcija građana Negotina na TAJNE VINOVE LOZE! Evo koje su NAJVEĆE GREŠKE U SERIJI!

Budući da će se emitovanje druge sezone lako može poklopiti sa premijerom novog ciklusa serije Tajne vinove loze biće zanimljivo videti kome će se publika ovog puta prikloniti – Tomovićima ili Kanačkima?

Foto Promo

Advertisement