Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO – Evo gde se STVARNO nalazi i KAKO IZGLEDA zgrada KAN HOLDINGA iz serije IGRA SUDBINE!

Published

on

Serija Igra sudbine već 253 epizode, tačnije od 20. januara prošle godine, ne gubi na tempu. Kako smo nedavno saznali, dobila je i drugu sezonu. Novih 100 epizoda koje ćemo gledati do kraja ove godine. Aktuelni ciklus završava se krajem juna 2021, a nove epizode emitovaće se u zavisnosti od situacije sa pandemijom korona virusa – ili odmah po završetku prve sezone, ili na jesen.

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o DRUGOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE – Sofija više NIJE najveći NEPRIJATELJ ADE KANAČKI!

Serija je osim po likovima i uzbudljivim zapletima i raspletima postala prepoznatljiva i pod ve veoma važne lokacije koje gledamo iz dana u dan duže od godine. Prva je naravno kuća Ade Kanački. Reč je o jednoj od velelepnih voždovačkih vila u Beogradu, koja se nalazi u Bulevaru JNA. Za snimanje kadrova u unutrašnjosti vile koristi se studio, dok spolja Adinu vilu glumi jedna od najlepših kuća Voždovca.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Evo KADA počinje snimanje i KOLIKO će biti novih EPIZODA!

Ono što je gledaocima verovatno još i zaniljivije jeste da otkriju koja to zgrada „glumi“ sedište moćnog Kan Holdinga u kojoj je takođe nastao veliki broj kadrova po kojima ćemo pamtiti seriju. U Kan Holdingu je Matija izvodio striptiz, Ada je saznala da je Donka postala suvlasnik kompanije, Nada je izgubila Bebu, a Luka dobio batine…

Pročitajte još Igra sudbine 253. epizoda – Matija postaje DOBAR! Otkriva ADI šta su mu tražili DONKA i BRUNER!

E, pa zgrada Kan Holdinga nalazi se u Beogradu na adresi Zrenjaninski put 11, a u stvarnom životu ovo je upravna zgrada Poršea Srbija i priznaćete – iznutra izgleda mnogo drugačije nego Kan Holding. Pogledajte slike!

Pročitajte još Evo u KOM TERMINU će serija PORODICA biti emitovana na kanalima Superstar TV i RTS 1!

Pročitajte još Da li ste već otkrili NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI? Njih DVE glumi ISTA GLUMICA! A evo i ZAŠTO!

Pročitajte još ŠOK! Vojin Ćetković PRIZNAO! Ovo su NAJVEĆE GREŠKE serije TAJNE VINOVE LOZE!

Foto Promo

Advertisement