Connect with us

TV

ŠOK! ZVEZDE GRANDA pred RASPADOM! Karleuša EKSPLODIRALA posle obraćanja MARIJE ŠERIFOVIĆ! EVO šta joj je PORUČILA!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Jelena Karleuša za samu sebe kaže da je zvezda i diva. I to jok niko ne spori. Skoro četvrt veka ona je prisutna na domaćoj estradnoj sceni. Od pesme „Ogledalce“pa sve do danas ona je u žiži interesovanja javnosti. U bogatoj lepezi njene popularnosti u ponudi su bili muzičke numere, albumi, koncerti, brojni nastupi, uporedo i skandali. Domaća kraljica skandala godinama već s pravom nosi ovu titulu. Ali, ne može jok se osporiti inovativnost i pomeranje granica kada je šou biznis u pitanju. A da je pravi skandal majstor Jelena potvrđuje skoro svakodnevno.

Pročitajte još HIT! Stiže nova domaća serija RATNE PRIČE SA KOŠARA! A evo i KADA!

Poslednji u nizu njenih nastupa zapalila je društvene mreže. Mnogi su njene komentare na račun takmičarke iz poslednjeg ciklusa „Zvezdi Granda“ Vanje Knežević okarakterisali kao mobing. 18-ogodišnju Vanju Jelena je nakon nastupa nazvala tetkom, rekla joj da nije uspela da doživi pesmu i prenese emociji. Zatim joj je i spočitavala što je prekida u izlaganju. Sve je kulminiralo Vanjinim suzama u samom šouu, a Jelena je od produkcije prema propozicijama takmičenja tražila njenu disfalifikaciju. Vanjini i Jelenini fanovi su u svojevrsnom „ratu“ na društvenim mrežama. Instagram je goreo, a da bude čudnije i tviter zajednica se dobrano bavi ovim skandalom.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo gde se STVARNO nalazi i KAKO IZGLEDA zgrada KAN HOLDINGA iz serije IGRA SUDBINE!

Jedni Jelenu podržavaju i kažu da o šou biznisu od nje ima mnogo toga da se nauči, a oni drugi da je preterala, da kao feministkinja ne bi smela da komenatriše nečiji izgled, pogotovu ne devojke kojoj bi mogla da bude i majka. A, jedno od pitanja je i da li je sve ovo scenario koji je osmislio neprikosnoveni Saše Popovića, kako bi podigao gledanost šoua.

– Emisija Zvezde Granda je takmičenje sa kredibilitetom i besprekornom reputacijom punih 17 godina, koliko i traje. Shodno tome, nećemo tolerisati nikakve neosnovane i neistinite napade na Grand produkciju, članove našeg žirija, te dovođenje javnosti u zabludu – stoji u saopštenju „Grand produkcije“. – Napominjemo da će i u budućnosti svaki kandidat biti automatski diskfalifikovan, ko zarad ličnog nezdovoljstva, opcije „share“ , „repost“ i „retweet“, koristi u svrhu podržavanja i potstrekivanja bilo koje vrste nasilja, a koji za cilj imaju da ugroze bezbednost našeg žirija. Odluku o diskvalifikaciji kandidatkinje Vanje Knežević doneli smo nakon što je utvrđeno da se oglušila o sve gore navedeno, te na svojim socijalnim mrežama šerovala sadržaj, koji poziva i na nasilje. Napominjemo da smo ovu odluku doneli sa žaljenjem, jer smo sigurni da bi u narednim krugovima kandidatkinja Knežević pokazala još bolje rezultate.

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o DRUGOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE – Sofija više NIJE najveći NEPRIJATELJ ADE KANAČKI!

Odluku o disfalifikaciji Vanje Knežević prokomentarisala je i njena mentorka, pobenica Evrovizije Marija Šerifović.

– Užasno mi je žao što se sve ovako desilo. Ja bih možda drugačije ovo rešila – rekla je između ostalog Šerifovićeva na svom instagram nalogu.

https://www.instagram.com/p/CMkcDPEH1R0/

Sada je njihovo druženje pod znakom pitanja s obzirom na to da je Jelena otpratila Šerifovićevu sa društvene mreže ,,Instagram“, a razlog je neslaganje mišljenja povodom diskvalifikacije Marijine takmičarke koja je vređala žiri.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Evo KADA počinje snimanje i KOLIKO će biti novih EPIZODA!

Naime, Karleuša je samo nekoliko minuta nakon što je Šerifovićeva iskazala svoj stav u vezi sa pomenutom diskvalifikacijom otpratila Mariju sa „Instagrama“. Jelena očigledno ne podržava mišljenje koje je iznela njena dugogodišnja drugarica, pa je rešila da je obriše iz liste svojih prijatelja na društvenoj mreži.

Takođe, danas je Karleuša u storiju na svom profilu poručila i da će tužiti Vanju Knežević zbog poziva na linč nje i njene porodice, dodajući da ju je Marija razočarala jer je nije podržala u osudi diskvalifikovane takmičarke.

Pročitajte još Da li ste već otkrili NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI? Njih DVE glumi ISTA GLUMICA! A evo i ZAŠTO!

Vanja Nenadić se takođe nadovezala poručivši da joj je potrebno malo vremena da sve sabere i da vidi u kom pravcu će dalje priča ići, budući da smatra da je situacija otišla predaleko.  

Peti krug takmičenja “Zvezde Granda” nastavlja se u subotu od 21.00 na Prvoj, a tizeri već najavljuju nove razmirice. Da li ste na strani Jelene ili Vanje, podržavate ili ne odluku produkcije, svejedno je – Show must go on!

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement