Connect with us

Top Story

Radio Mileva 10. epizoda: Coka TAJNO pozira Leonu. Šta li će JECA da kaže kada SAZNA? (VIDEO)

Published

on

“Radio Mileva” je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U četvrtak, 22. marta, na programu je 10. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! ZVEZDE GRANDA pred RASPADOM! Karleuša EKSPLODIRALA posle obraćanja MARIJE ŠERIFOVIĆ! EVO šta joj je PORUČILA!

Kozmetičarka Coka tajno ide da pozira kod slikara Leona. Ona se skriva jer ne želi da to sazna Jeca, njena poslodovka u salonu lepote.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Stiže nova domaća serija RATNE PRIČE SA KOŠARA! A evo i KADA!

Natalija je očajna što joj se deca u školi u kojoj predaje srpski jezik podsmevaju postavljajući njene fotografije na “Instagram”.

PROČITAJTE JOŠ: TAJNE VINOVE LOZE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Evo KADA počinje snimanje i KOLIKO će biti novih EPIZODA!

Ćerka Sonja pokušava da izvuče Nataliju iz depresije tako što joj sugeriše da ona mora da ima neki skriveni talenat.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo gde se STVARNO nalazi i KAKO IZGLEDA zgrada KAN HOLDINGA iz serije IGRA SUDBINE!

Ispostavi se da je Natalija darovita za pevanje. Sonja je ubeđuje da bi mogla da peva u Dačinom kafiću prilikom proslave njegovog rođendana.

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

PROČITAJTE JOŠ: Evo u KOM TERMINU će serija PORODICA biti emitovana na kanalima Superstar TV i RTS 1!

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement