Connect with us

TV

Radio Mileva 16. epizoda: Natalijin BIVŠI MUŽ traži da mu se vrati! EVO šta mu je ODGOVORILA (VIDEO)

Published

on

“Radio Mileva” (16. epizoda) je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U sredu, 31. marta, na programu je 16. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: INTERVJU Boris Isaković OTKRIVA: Evo čega se MILOŠEVIĆ najviše PLAŠIO!

Mileva se od ranog jutra sprema za proslavu Prvog maja. To nailazi na negodovanje njene unuke Sonje koja nije raspoložena za obeležavanje tog praznika.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – SAZNAJEMO: Nastavlja se snimanje serije AVIONDŽIJE! Ali BEZ Petra STRUGARA! Evo kome je pripala GLAVNA ULOGA!

Ni Milevina ćerka, Natalija, ne deli njena jugonostalgičarska osećanja. Jedini ko proslavlja praznik sa Milevom je majstor Moca.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – KO je pevačica PLAVUŠA iz serije KALKANSKI KRUGOVI i KOJU TAJNU čuvaju njene PESME!

Natalija uživa u novcu koji je ostavio njen bivši suprug, Ninoslav. Posle petneast godina pojavio se i Ninoslav, koji želi da razgovara sa Natalijom i obnovi njihovu ljubav.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI progovorili o lepri: GUBA i danas POSTOJI u Srbiji. EVO u kom GRADU!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ (16. epizoda) prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement