Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO – SAZNAJEMO: Nastavlja se snimanje serije AVIONDŽIJE! Ali BEZ Petra STRUGARA! Evo kome je pripala GLAVNA ULOGA!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

U korak sa svetskim trendovima kada su u pitanju televizijske produkcije ide i Srbija. Serija ima za svaki ukus, uzrast i interesovanje. Serijski bum počeo je pre nekoliko godina, a polovinom te 2018. godine snimljena je i pilot epizoda serije „Aviondžije“.

Pročitajte još Serija PORODICA – Večeras sledi ČUVENA SCENA! Susret Marije MILOŠEVIĆ i ČEDE JOVANOVIĆA! Da li ga je ONA zaista JURILA PIŠTOLJEM?

Radnja ovog sitkoma smeštena je u letelicu jedne avio kompanije u kojoj se odvija mnoštvo avantura, anegdota, životnih situacija, ali na jedan veoma komičan način. Videćemo prevare, lopovluke, mnogo strasti, čak i ubistvo. Sve ovo biće sastavni deo letova ove avio kompanije. Biće tu i crnohumornih trenutaka, ali i mnogo kontroverzi.

Pročitajte još Serija PORODICA – PET važnih stvari koje ćemo videti u TREĆOJ EPIZODI: Marija doživljava NERVNI SLOM! Čeda otvara OČI Slobi, a MIRA mu poručuje…

Glumačku ekipu ili, da kažemo, posadu aviona u pilot epizodi činili su pilot Ivan Đorđević – Džudi, kopilot Marjan Todorović, stjuardese Jelena Stupljanin, Bojana Kovačević, Marija Babić i stjuart Petar Strugar. Avio mehaničari su Ljubomir Bandović i Srđan Miletić, bez kojih se čelična ptica nikada i ne bi vinula u nebo. Svi ovi likovi u svakoj epizodi susrešće se sa novim putnicima – od monaha, sportista, pevača, pa preko hirurga, političara, transvestita, foto modela, sve do plaćenih ubica i terorista. I svi oni unosiće nemir u radove avio kompanije, praveći dodatno dramatačnu situaciju.

Pročitajte još Serija PORODICA 3. epizoda: Koštunica je BESAN na Đinđića, POGAZIO je njegovu REČ!

Skoro tri godine kasnije set za „Aviondžije“ ponovo se priprema, pa će se čuti ona najsimpatičnija reč na svakom snimanju – „Kamera? Ide. Ton? Ide. Krećemo!“.

Kako saznajemo, ova avio kompanija, imaće i internacionalne letove, pa ćemo među putnicima u „Aviondžijama“ videti i crnce i latinose.

Pročitajte još Đorđe Milosavljević za FILM I TV otkriva 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI na koje MORATE obratiti PAŽNJU!

Pre nego što se snimanje „Aviondžija“ zahukta došlo je do promene u glumačkom sastavu u odnosu na pilot epizodu od pre tri godine. Petra Strugara nećemo gledati kao stjuarta u ovoj komediji, što nam je i potvrdio rekavši da je tada samo pomagao dragom prijatelju, ali da do nastavka saradnje nije došlo.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – KOGA je to SVETLANA videla u ZABRANU? I kako BORINA ĆERKA poznaje MAČJI SMEH?

Ipak, glavni pilot je i dalje Ivan Đorđević Džudi, nama poznatiji kao misteriozni ubica Zoro iz serije Tajkun, i to znamo sigurno.

– Uloga pilota u „Aviondžijama“ je moja, ali više od toga ne mogu da otkrijem – potvrdio je Đorđević za Film i TV.

Foto Promo

Advertisement