Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO – Serija ZLATNI DANI dobila DRUGU ŠANSU! Evo na KOM KANALU je gledamo već od 12. aprila!

Published

on

Serija Zlatni dani

Serija „Zlatni dani“, nastala u saradnji Stella production“ i Telekoma Srbije, snimana po poslednjem scenariju legendarnog Gordana Mihića, stiže na kanal Superstar TV od ponedeljka 12. aprila, a emitovaće se radnim danima u 21.00!

Pročitajte još SAZNAJEMO – Na kanal SUPERSTAR stiže nova domaća serija JEDINI IZLAZ! A evo i KADA!

Serija ZLATNI DANI rađena po tekstu jednog od najznačajnijih srpskih dramskih pisaca Gordana Mihića a u režiji iskusnog Marka Sopića, donosi duh prošlih vremena i na televiziju vraća seriju koja podseća na najbolja humoristička ostvarenja.

Pročitajte još HIT! PORODICA oduševila HRVATE – Najbolja BALKANSKA serija od raspada JUGOSLAVIJE! A evo i ZAŠTO!

Prema rečima izvršnih producenata Anite Todorović i Nine Radulović ispred “Stella Production”, ovo je priča o važnosti porodice, o ljudskoj dobroti, o nesnalaženju, o dovijanju, o pravu na ljubav koje ne zastareva, baš kao ni pravo na smeh ili suze.

Smeštena u današnji Beograd serija prati mladi par Laleta Macu (Andrija Kuzmanović Tamara Krcunović) koji posle neuspelih brakova i samo 48 sati poznanstva, odlučuju da započnu zajednički život. Oboje iz prethodnih brakova imaju decu i taman kada počinju zajednički život i sve deluje idilično, u njihove živote ulaze porodica, prijatelji i komšije, koji svojim problemima, emocijama i dogodovštinama unose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu. Upravo taj humor čini ovu priču iskrenom, lekovitom i zanimljivom, a krilatica serije je “Pravo na ljubav ne zastareva”.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI su PISANI za ovog GLUMCA! Pogodite o KOME je reč! (VIDEO)

Sa širokim spektrom neverovatnih likova koje je Mihić kao veliki poznavalac ljudskih karaktera oslikao i sjajnom glumačkom podelom, autorski i rediteljski tim dobio je priliku da se igra unutar romantične komedije kao žanra i naprave jednu lepu televizijsku seriju koja će okupiti čitavu porodicu ispred malih ekrana, kao u neka stara vremena.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Una ADI otkriva UŽASNU istinu o BLIZANCIMA! Evo KO je VID! Adino SRCE ovo NEĆE IZDRŽATI!

Pored Andrije Kuzmanovića u ulozi Laleta i Tamare Krcunović u ulozi Mace, gledaćemo i Mimu Karadžića kao Laletovog oca Tasu, Dušanku Dudu Glid u ulozi Laletove tašte Dragoslave, Snežanu Savić kao Macinu mamu Seku, Aleksandra Radojičića u ulozi Laletovog druga iz detinjstva Zmije, Mladena Sovilja kao komšiju Gugla, Feđu Stojanovića u ulozi poštara, Ljiljanu Stjepanović kao teta Bacu. Macinu ćerku Milicu i Laletovog sina Makarončeta igraju mladi glumci Milica Bašić Amar Ćorović, a ekipi serije “Zlatni dani” pridružili su se i Miloš Đorđević Coka, Maja Šipovac, Uroš Jakovljević, Jana Milosavljević, Branko Janković, Borka Tomović, Marko Živić, Mladen Andrejević, Eva Ras i još mnogi drugi.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement