Connect with us

Top Story

Ivana Zečević za FILM I TV OTKRIVA – Ovo su DVE NAJSTRAŠNIJE SCENE u seriji KALKANSKI KRUGOVI!

Published

on

Kalkanski krugovi, Ivana Zečević

Serija Kalkanski krugovi, osim što je bila prava poslastica za ljubitelje dobre misterije imala je šta da ponudi i onima koji vole kvalitetan horor. Vinovnica najvećeg broja tih strašnih scena bila je mlada zvezda serije, glumica Ivana Zečević, koja je sa publikom našeg portal nedavno podelila i koje su joj bile najstrašnije.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Glumac Lazar Nikolić OTKRIVA tužnu sudbinu MAČJEG SMEHA! I njegovu NAJMRAČNIJU TAJNU!

– Najstrašniji osećaj bio mi je kada cela ekipa utihne usred šume u mraku i kada usledi ta tišina nakon izrečene akcije. Na momente je zaista bilo jezivo. Takođe, scena koja me je skamenila od straha jeste ona u kojoj Svetlana vidi prvi put baba Gubu. Strašne su bile i scene u kojima sam sama u Zabranu, odnosno na ruševinama manastira – poručuje glumica, dodajući da su emotivno najteže bile scene sa Petrom iz poslednjih epizoda. Kako otkriva Ivana – tada su svi prisutni na setu plakali.

Pročitajte još Serija PEVAČICA odložena! EVO kada ćemo je GLEDATI!

– Nije nimalo jednostavno bilo ni snimiti scene sa veštačkom kišom. Bili smo potpuno mokri – priznaje Ivana Zečević, dok njen kolega Lazar Nikolić, koji je u seriji dočarao lik Petra kaže da mu je najgora scena bila ona sa kupanjem u kadi.

Pročitajte još  EKSKLUZIVNO – ĐORĐE MILOSAVLJEVIĆ za FILM i TV otkriva SVE o finalu serije KALKANSKI KRUGOVI i DRUGOJ SEZONI! OVO je najveća KLETVA ZABRANA!

– Ja sam sedeo u kadi, u vodi, i baš u tom trenutku počeo je da duva neki hladan vetar. A Velibor, odnosno Žarko Laušević, kada je video koliko mi je hladno, počeo je da mi toplom vodom poliva noge ne bih li se zagrejao – priznaje Nikolić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement