Connect with us

Featured

KALKANSKI KRUGOVI – 10 najvećih TAJNI ZABRANA koje ćemo OTKRITI u DRUGOJ SEZONI! Šta će biti sa Petrom, ko je baba Guba i zašto je Dejanu dala narukvicu…

Published

on

Serija KALKANSKI KRUGOVI izazvala je veliku pažnju neobičnom radnjom i raspletom koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Na kraju serije, ili onoga što mi smatramo tek prvom sezonom, na trenutak smo se osetili kao da smo tek izašli iz centrifuge. Kovitlac teorija, pitanja i pretpostavki traje i dva dana nakon što smo na kanalu Superstar TV u nedelju 11. aprila pogledali 10. epizodu. Mada je scenarista Đorđe Milosavljević poručio da će većina naših pitanja dobiti odgovore, mi, a verujemo i vi, imamo ih na pretek. Pa, da vidimo, na koja će to pitanja morati da odgovori druga sezona.

Pročitajte još Ivana Zečević za FILM I TV OTKRIVA – Ovo su DVE NAJSTRAŠNIJE SCENE u seriji KALKANSKI KRUGOVI!

10. Hoće li Maksina žena Danica preživeti?

Kao što smo videli, Veliborove reči „Zabran nekome daje, nekome uzima“ u poslednjoj epizodi pokazala se tačnom. Mada Maksi više ne trebaju lekovi, zahvaljujući zabranskoj zemlji, pitanje je šta je ovim dogovorom sa Veliborom izgubio. U poslednjoj epizodi vidimo da se Danica oseća sve lošije. Očigledno je ona cena Maksinog izlečenja. Da li će Zabran Maksi oduzeti Danicu?

9. Ko je lik koji se pojavljuje na kraju serije sa Svetlanom, a koga tumači Igor Đorđević?

Kalkanski-krugovi

Glumca Igora Đorđevića od početka serije „Kalkanski krugovi“ gledali smo u roli Konstantina Markovića. Oficira kog su obuzele zabranske tajne i koji je u Zabranu i poludeo. Međutim, Igora viđamo i u poslednjoj epizodi serije, i to kao Svetlaninog partnera koji dolazi po nju iz Beograda i moli je da prestane da ga davi sa „izmišljotinama“ iz Zabrana. On ima sreće što nije video sliku svog predaka na tabli u Svetlaninoj kući u Aranđelovcu. KOja će biti njegova uloga u nastavku serije….

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Glumac Lazar Nikolić OTKRIVA tužnu sudbinu MAČJEG SMEHA! I njegovu NAJMRAČNIJU TAJNU!

8. Zašto je Milanka pocepala čaršav?

Videli smo trenutalk kada je Bora, Milankin otac negde na početku serije pocepao deo Milankinog čaršava, dok je spavala. Kasnije smo videli i da ga je odneo u Zabran kod Baba Gube kako bi je zamolio da Milanka ostane u Dolu. I to mu se i ostvarilo. Međutim, u poslednjoj epizodi vidimo i da Milanka cepa čaršav. Koja će biti njena želja. Možda da beba ipak nestane, i da u inat Bori ona ipak ode iz Dola? Ili možda čak i nešto gore od toga?

7. Koja sudbina čeka Dejana i Svetlanu?

Kalkanski krugovi finale

Videli smo da su Dejan i Svetlana na kraju serije ostali zajedno. Uprkos tome što Svetlana zna da su ona i Dejan najverovatnije u srodstvu. Kako su njih dvoje to objasnili – možda ih jedno drugom privlači zabransko ludilo? U svakom slučaju, naredna sezona trebalo bi da nam donese rasplet ove ljubavne priče. Hoće li Dejan i Svetlana ostati zajedno?

Pročitajte još Serija PEVAČICA odložena! EVO kada ćemo je GLEDATI!

6. Šta će biti sa Verom i Dejanom?

Prva ljuba zaborava nema. A u Dejanovom i Verinom slučaju videli smo – ta ljubav traje decenijama. Iako su oboje poslušali Gordanin savet i udaljili se jedno od drugog, pitanje je hoće li i njihova srca poslušati razum. Da li je Verina i Dejanova priča zasita gotova?

5. Šta znači narukvica koju je baba Guba poklonila Dejanu?

Poslednja scena iz desete epizode za mnoge je verovatno ostala i najupečatljivija. Trenutak susreta Dejana sa baba Gubom bez sumnje je mnogima podigao kosu na glavi. Ipak, ostavimo li po strani taj „scary“ momenat, ostaje veliko pitanje – koja je simbolika te scene? Šta znači narukvica koju je baba Guba poklonila Dejanu? Da li to znači da je sada i on proklet da nikada ne ode iz sela Dol?

Pročitajte još Jugoslava Drašković u potresnoj ispovesti PRIZNALA – IGRA SUDBINE spasla me je kad mi je bilo NAJGORE U ŽIVOTU! A evo i KAKO!

4. Šta će biti sa Petrom?

Kalkanski-krugovi-Macji-smeh

Jedno od najvažnijih pitanja koje nam ostaje neodgovoreno na kraju prve sezone jeste – šta će biti sa Petrom? Veliborov sin u poslednjoj epizodi pokazao je svoju nekontrolisanu stranu i verovatno ubio čoveka. Hoće li zbog ovog čina on ipak biti priveden i zatvoren u instituciju od koje je Velibor sve vreme pokušavao da ga spase?

3. Hoćemo li gledati Žarka Lauševića i u nastavku serije?

Velibor je ključan lik cele serije. Videli smo da je on prvo dete Zabrana. Karika koja povezuje svu ostalu decu Zabrana, ali i jedini koji zna celu istinu o tajnama i magičnim svojstvima ovog misterioznog mesta. Hoće li posle svega što je preživeo a Petrom Žarko Laušević imati svoje mesto i u drugoj sezoni serije?

Pročitajte još Igra sudbine OTKRIVAMO – Evo KO je VID ZALAD! Šurovao sa ZEMUNSKIM KLANOM, a ŠTA je spremio ADI KANAČKI?

2. Da li će Maksa sagraditi hotel u Zabranu?

Ovo bi trebalo da bude jedno od najvažnijih pitanja druge sezone? Od izgradnje hotela u Zabranu sve je i počelo. Sada kad je Maksa dobio Veliborov pristanak pod njegovim uslovima da se hotel ipak gradi i kada je Dejan napravio idejno rešenje koje će poštovati Zabran, ostaje pitanje da li će hotel zaista biti i izgrađen?

1. Šta su bunar i kula?

Zdravkine reči teško se zaboravljaju. Momčilo, Dejanov otac, gradi bunar i kulu. Zašto. Zašto se taj bunar i ta kula pominju i u pismima oficira Markovića? Hoćemo li saznati šta su bunar i kula u nastavku serije.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – ĐORĐE MILOSAVLJEVIĆ za FILM i TV otkriva SVE o finalu serije KALKANSKI KRUGOVI i DRUGOJ SEZONI! OVO je najveća KLETVA ZABRANA!

BONUS – KO JE BABA GUBA

Odgovor na ovo pitanje ostaje nam nejasan i posle finala prvog serijala. Iako je jasno da je Svetlanina rođaka i da ima veze sa devojkom dovedenom u Zabran, pitanje je i dalje bez odgovora. Ko je Vidosava i zašto je njena priča i dalje misterija?

Foto Promo

Advertisement