Connect with us

Top Story

Serija PEVAČICA odložena! EVO kada ćemo je GLEDATI!

Published

on

Serija “Pevačica”, koja je uz triler dramu “Porodica” ponela epitet najintrigantnijeg TV ostvarenja ove sezone, neće biti emitovana ovog proleća. Mada je prvobitno najavljena za mart, Miloš Timotijević je gostujući u emisiji “Sceniranje” otkrio da je prikazivanje “Pevačice” odloženo.

PROČITAJTE JOŠ: Jugoslava Drašković u potresnoj ispovesti PRIZNALA – IGRA SUDBINE spasla me je kad mi je bilo NAJGORE U ŽIVOTU! A evo i KAKO!

Iako ćemo još morati da pričekamo na ovu kontroverznu priču, druga sezona počinje da se snima u avgustu. Ovu informaciju je otkrila Milica Pavlović, koja tumači glavni ženski lik i Miloševu partnerku u seriji.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – ĐORĐE MILOSAVLJEVIĆ za FILM i TV otkriva SVE o finalu serije KALKANSKI KRUGOVI i DRUGOJ SEZONI! OVO je najveća KLETVA ZABRANA!

– Miloš mi je mnogo pomogao tokom snimanja serije “Pevačica”. Trudio se da prečicama dođemo do zajedničkog cilja, a to je da, skromno ću reći, pokidamo prvu sezonu. Mnogo smo radili na svojim likovima i celoj seriji da ne mogu da ostanu imuni. Jedva čekam da počne prva sezona i da u avgustu počnemo da snimamo drugu – rekla je Milica Pavlović.

PROČITAJTE JOŠ: Vojin Ćetković ISKRENO o DOBRIM i LOŠIM domaćim SERIJAMA

I Miloš ima samo reči hvale za Milicu, koja, kako kaže, ima neverovatan talenat za glumu.

– Kada sam razmislio da treba da igram sa Milicom Pavlović u seriji, shvatio sam da je njoj to blisko. Zna šta je kamera, snima spotove… Opet, nije isto izgovarati tekst i pevati u spotu, ali veoma dobro se snašla. Kako su dani snimanja odmicali, tako smo svi bili šokirani koliko je napredovala iz dana u dan. Ne mogu da dočekam da gledam seriju i da vidim kako smo nas dvoje funkcionisali – rekao je Miloš Timotijević.

PROČITAJTE JOŠ: Serija BELEŽNICA: SAZNAJ sve o srpskom DOSIJEU IKS! Evo KADA i GDE ćemo je GLEDATI! (FOTO)

A na pitanje kada bi trebalo da počne sa emitovanjem serija “Pevačica”, Miloš je odgovorio:

– Prva sezona je trebalo da bude prikazana u martu, ali je pomerena za jesen. Koliko sam shvatio, termini na televizijama popunjeni.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement