Connect with us

Featured

KALKANSKI KRUGOVI – Odgovaramo na TRI KLJUČNA PITANJA! Ko je BABA GUBA? Čemu služe NARUKVICE? Hoće li Dejan i Svetlana ostati ZAJEDNO?

Published

on

Kalkanski krugovi (1)

Kalkanski krugovi polako privedoše kraju svoju mističnu sagu, prvu u nizu – nadamo se. Pitanja mnoga još su otvorena i – bez odgovora. A nas ti odgovori zanimaju baš mnogo. Jer zašto smo onda i gledali seriju, ako ćemo za iste ostati uskraćeni. Tri pitanja su i dalje najvažnija. Ko je baba Guba? Čemu služe narukvice koje nose određeni seljani? I ko je sa kim tu zaista u srodstvu? Pa, da krenemo redom.

Pročitajte još Igra sudbine 269. epizoda: VID počinje da MUVA Milu! Kad ALEKSA sazna – sledi OKRŠAJ!

Iako smo na osnovu reči Đorđa Milosavljevića mogli naslutiti da će nas u Zabranu kao baba Guba sačekati Magdalena, koju je dočarala Vesna Trivalić, istina je bila drugačija. Sada sumnje više nema. Baba Gubu je odglumila Nina Janković Dičić. Pitanje koje i dalje ostaje otvoreno jeste – gde je Magdalena? I u kom trenutku će se ona pojaviti u seriji. Jedini put kada se Magdalena, odnosno Vesna Trivalić u toj ulozi, pojavljuje jeste na fotografiji. Ali da li je Đorđe Milosavljević mislio na to kada je rekao da ćemo videti Magdalenu?

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Otkrivamo: Koju veliku TAJNU krije KAFANA TRIBALIJA? Evo ŠTA znači njeno IME

Magdalena ili ne, u Zabranu nas je ipak sačekala druga baba Guba. Reč je o Vidosavi Marković. Ženi koja je decenijama bila zatočena u Zabranu, i koja je na ceo Gubin Dol bacila kletvu. Ona je bez sumnje, što se može zaključiti na osnovu lika, ali i činjenica koje je Svetlana otkrila prilikom istraživanja – njena daleka rođaka. Samim tim i Dejanova, budući da njih dvoje potiču od istih praroditelja. Vidosave i Konstantina.

Pročitajte još U seriji KALKANSKI KRUGOVI glumio je mafijaša i ubicu, a evo KOGA će JAKOV JEVTOVIĆ igrati u seriji PEVAČICA!

Ta priča stara je više od veka, a jedina spona među svima jeste narukvica koja povezuje Dejana, Mionu, Velibora, Petra i Milanku. Dve strane jednog istog novčića koje se nikada ne smeju susresti. Međutim, izgleda da sudbina ima druge planove. Barem ako je suditi prema strasnim scenama koje su na kraju serije podelili Svetlana i Dejan.   

Pročitajte još TOP 5 razloga zbog kojih BER GRILS OBOŽAVA SRBIJU! Novak Đoković je samo JEDAN OD NJIH!

Ljubavni trougao ostaje i dalje u punoj snazi. Sve ljubavi u njemu su najstrože zabranjene prirodom, ali razum je nekad iznad te prirode. S kime će Dejan na kraju ostati – sa Svetlanom ili Verom?

Pročitajte još Ivana Zečević i Nina Nešković OTKRIVAJU sve tajne serije KALKANSKI KRUGOVI! Zbog OVOG su PLAKALE!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement