Connect with us

Featured

OVO je NAJVEĆA MISTERIJA serije KALKANSKI KRUGOVI – Ko su DEJANOVE i MIONINE MAJKE? I da li njih dvoje imaju BELEG?

Published

on

Kalkanski krug se zatvorio. Van linije njegovog Zabrana ostala je jedna velika tajna o kojoj su gledaoci malo razmišljali, opravdano zaokupljeni sa pet hiljada drugih misterija od kojih nas još boli glava.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Odgovaramo na TRI KLJUČNA PITANJA! Ko je BABA GUBA? Čemu služe NARUKVICE? Hoće li Dejan i Svetlana ostati ZAJEDNO?

Za sve one koji se nisu previše umorili od razmišljanja o tome kome je baba Guba majka, a kome je Velibor otac, brat i sin, imamo jedno važno pitanje na koje ćemo odgovor najverovatnije dobiti u nastavku serije. Kako je u ovoj seriji krvno srodstvo tema o kojoj se priča od prvog dana, pitamo se u kakvom krvnom srodstvu je Miona sa ostalim ljudima iz Dola. A evo i zašto.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Otkrivamo: Koju veliku TAJNU krije KAFANA TRIBALIJA? Evo ŠTA znači njeno IME

Ono što se nama čini zanimljivim jeste jedna sitnica koja se nije pomenula od početka serije, a koja može mnogo toga da rasvetli. Ko su Dejanova i Mionina majka. O ove dve žene ne zna se ništa, dok se o Dejanovom ocu Momčilu zna sve. Pa čak i to da gradi bunar i kulu.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Lidija Vukićević za FILM I TV otkriva: Zbog KOGA sam ispravila kosu i hoću li VRATITI LOKNE?

Sa druge strane činjenica da Miona nema majku, kao i to da se Dejanova majka ne pominje od prve epizode uzima se zdravo za gotovo. Neki od gledalaca veruju da je Mionina majka mrtva, dok drugi i ne razmišljaju o tome. Da li je ona isto iz Dola? I da li Miona i Dejan imaju beleg?

Foto Promo

Advertisement