Connect with us

Top Story

Igra sudbine 270. epizoda – ŠOK! Lila saznaje da je Vukašin Žaklini OTAC! Matiji život VISI O KONCU! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Igra sudbine 270. epizoda, koja se prikazuje u utorak, 20. aprila, na TV Prva od 21.00 doneće nove obrte. Lila će saznati da je Vukašin Žaklinin otac. Klaudija šće okrenuti leđa Matiji. A evo ko će iz svega izvući najveću korist!

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – 10 ZBUNJUJUĆIH ČINJENICA koje nam nisu jasne ni posle FINALA! Ko je Baba Guba? Kada će se pojaviti Vesna Trivalić? I…

Iz telefonskog razgovora sa Milevom, Višnja i Lila slučajno saznaju da je Žaklina Vukašinova ćerka. Koje opravdanje će Vukašin naći pred njima? Ko će više poludeti? Lila zbog onoga što je saznala, ili Vukašin zbog onoga što je rekao?

Pročitajte još Katarina Radivojević OTKRILA najveću TAJNU filma ZONA ZAMFIROVA! Ovaj GLUMAC joj je POMOGAO da dobije ULOGU!

Aleksi Igra sudbine 270. epizoda donosi novu neizvesnost. On podnosi Adi izveštaj u vezi sa posetom doktorovoj ženi koja je na samrti. Iako svesni da su šanse male, oboje se nadaju da će im pre smrti reći ko je ubio njenog muža, ali i Boška.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Otkrivamo SVE o DRUGOJ SEZONI! Evo KAKO će izgledati PRVA EPIZODA novog CIKLUSA!

Klaudija podnosi izveštaj Bruneru i tom prilikom dodatno zakopava Matiju koji i ne sluti da je samo pion u njihovoj beskrupuloznoj igri.

Cole izvodi Katarinu na večeru i pokazuje joj papir na kom piše da je konačno slobodan, ali slobodi se podjednako raduje i Stana koja nasred Kan holdinga flertuje sa Marinkom.

Pročitajte još Đorđe Milosavljević RAZREŠIO MISTERIJU serije KALKANSKI KRUGOVI: Ko je BABA GUBA? Da li DEMON živi U ZABRANU?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (270. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement