Connect with us

Top Story

Katarina Radivojević OTKRILA najveću TAJNU filma ZONA ZAMFIROVA! Ovaj GLUMAC joj je POMOGAO da dobije ULOGU!

Published

on

Katarina Radivojević važi za jednu od najlepših i najpopularnijih domaćih glumica. Za ovu drugu titulu ponajviše je zaslužna njena životna uloga u filmu “Zona Zamfirova”, koja ju je izbacila u orbitu.

PROČITAJTE JOŠ: Vladan Savić, IVAN iz serije IGRA SUDBINE, oženjen je LEPOTICOM! Ona je PEVAČICA i glumica, i 10 godina je MLAĐA od njega! Evo o KOME je REČ!

Ova kostimirana romantična drama, koja je proglašena za najgledaniji srpski film svih vremena, dogodila joj se na početku karijere. A Katarina je svojevremeno otkrila i kako je dobila ulogu Zone Zamfirove.

– Dobila sam jako dobre preporuke od Dragana Nikolića, koji je sa mnom pre toga igrao u filmu “Lavirint”. On je, pre svega zaslužan, jer me je preporučio Zdravku Šotri. A onda sam sa Balšom Đogom u studiju u Košutnjaku radila “Laku noć deco”, program za decu. I Mira Habić je učestvovala na tom projektu. Ona me je, takođe, predložila, što mi je Šotra kasnije ispričao. Tako da sam imala preporuke od važnih ljudi, ali sam, normalno, došla na slikanje i audiciju, kao i sve devojke – rekla je Katarina Radivojević u jednoj emisiji.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Otkrivamo SVE o DRUGOJ SEZONI! Evo KAKO će izgledati PRVA EPIZODA novog CIKLUSA!

Na odgovor da li je dobila ulogu čekala je, kako kaže, mesec dana.

– Sanjala sam i razmišljala kako igram Zonu, ali nisam bila sigurna. Odmah sam, za jednu noć, pročitala knjigu i prepoznala sebe u svemu tome. Ali nikada niste sigurni da je moguće dobiti tako veliku ulogu. Prvog juna mi je javljeno da sam je dobila. Sećam se da mi je bio isključen telefon, bila sam na nekom opuštanju na Savi. Čim sam ga uključila, drugarica mi se javila: “Budalo jedna, gde si? Svi te traže, dobila si ulogu”. Odmah sam sela u taksi, bukvalno sam otrčala – priseća se Katarina.

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Zečević OTKRIVA da li će ponovo biti otvoreni KALKANSKI KRUGOVI

Produkcija filma je tada imala kancelarije u Radoviću. Čim je ušla, Katarina je odmah tražila da joj daju ugovor.

– Bez razgovora i čitanja scenarija odmah sam potpisala ugovor. Onda sam otišla kod Šotre i rekla mu: “Ako nema para, ja ću da snimam i za džabe”. Toliko sam bila srećna što sam dobila tako veliku ulogu. Snimali smo od 18. juna do 31. jula, a već za Niški festival smo imali gotov film. Nikada neću zaboraviti taj aplauz, kada sam poslednja od glumaca izašla na scenu da se poklonim publici. Bilo je oko 7.000 ljudi, a taj amfiteatar je predviđen za 4.000 ljudi. To u životu sigurno nikada neću zaboraviti.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/RTS

Advertisement