Connect with us

Featured

KALKANSKI KRUGOVI – Otkrivamo SVE o DRUGOJ SEZONI! Evo KAKO će izgledati PRVA EPIZODA novog CIKLUSA!

Published

on

Veliko i misteriozno putovanje serije „Kalkanski krugovi“ konačno je završeno. Ovog vikenda na RTS 1, a prošlog na kanalu Superstar TV.

Pročitajte još Ivana Zečević OTKRIVA da li će ponovo biti otvoreni KALKANSKI KRUGOVI

Serija koju kao scenarista potpisuje Đorđe Milosavljević, a u režiji Milana Karadžića, i produkciji kuća Firefly i Telekom Srbija, tokom pet nedelja prikovala je gledaoce za male ekrane. Iako su se mnogi nadali da će im se posle velikog finala sve tajne razotkriti same od sebe, neke su ostale poznate samo autorima „Kalkanskih krugova“. Među njima je i najveća tajna Zabrana. Pitanje – Ko je baba Guba?

Pročitajte još Đorđe Milosavljević RAZREŠIO MISTERIJU serije KALKANSKI KRUGOVI: Ko je BABA GUBA? Da li DEMON živi U ZABRANU?

U intervjuu za Kurir, Đorđe Milosavljević otkriva da na taj odgovor nećemo još dugo čekati. Ideje za drugu sezonu postoje, a evo i u kom pravcu bi nas novi ciklus mogao povesti.

Kalkanski-krugovi-Baba-Guba

– Vrlo je bitno da napomenem da o drugoj sezoni nikad ne odlučuju scenaristi, nego producenti, u ovom slučaju RTS i Telekom. Što se pak mene kao scenariste tiče, priča „Kalkanskih krugova“ svakako zaslužuje nastavak, i po dramskom potencijalu koji imaginarni Dol i Zabran imaju, i po velikoj gledanosti koju je serija ostvarila – kaže scenarista, dodajući da je prvu sezonu obeležila sjajna saradnja svih koji su radili na ovom projektu – od glumaca i produkcije do režisera i njega kao scenariste. A evo kako bi mogao da izgleda nastavak „Kalkanskih krugova“.

Pročitajte još Vladan Savić, IVAN iz serije IGRA SUDBINE, oženjen je LEPOTICOM! Ona je PEVAČICA i glumica, i 10 godina je MLAĐA od njega! Evo o…

– Ukoliko, dakle, nastavka bude – a ja se nadam da hoće – prva scena nove sezone bila bi direktan nastavak poslednje scene prve sezone. U toj sceni bi trebalo da vidimo šta se desilo neposredno pošto je Dejan Matić u Zabranu konačno sreo Vidosavu Marković, odnosno Baba Gubu – zaključuje Đorđe Milosavljević, što znači da će drugi deo priče nositi glumica Vesna Trivalić, koja se pojavljuje u samo nekoliko scena – ističe Đorđe Milosavljević, dodajući da u finalu serije glavna misterija nije rešena.

iVANA-zECEVIC-kALKANSKI-KRUGOVI-4

Pročitajte još Bojana Stojković o POLJUPCU Saše i Mione! EVO šta OČEKUJE njenu junakinju u DRUGOJ SEZONI serije KALKANSKI KRUGOVI!

– I dalje ne znamo kakva je životna priča Magdalene i kakve ona ima sa Svetlanom (Nina Janković), koja je, podsetimo se, posle susreta sa Baba Gubom rekla: „Videla sam samu sebe.“ – zaključuje Milosavljević.

Kalkanski-krugovi-10-epizoda

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Kurir

Advertisement