Connect with us

Featured

Marija i Marko Milošević ODUSTALI od TUŽBE za seriju PORODICA! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Marija i Marko Milošević su putem svog advokata poslali opomenu pred tužbu izvršnoj produkciji serije “Porodica”. Međutim, sada su odustali su od tužbe.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Otkrivamo SVE o DRUGOJ SEZONI! Evo KAKO će izgledati PRVA EPIZODA novog CIKLUSA!

Advokat Dragoljub Tomašević kaže da sin i ćerka Slobodana Miloševića i Mire Marković pravdu neće potražiti na sudu.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – 10 ZBUNJUJUĆIH ČINJENICA koje nam nisu jasne ni posle FINALA! Ko je Baba Guba? Kada će se pojaviti Vesna Trivalić? I ko je Magdalena Svetlani?

– U ovoj fazi u koju su došli na kraju neće da tuže nikog. Dali smo obrazloženje zbog čega ne treba da se snima, a potom emituje ta serija. Mi tu seriju gledamo da je snimljena iz negativnog aspekta. Ko god mislio da se radi o umetničkom dojmu, to je zapravo jedan fijasko, tačnije ništa ne valja. Mi nećemo da ispravljamo, kada je sve otišlo u etar, krive Drine i remetiti, da utičemo na nečiju umetničku slobodu. To je poslednja odluka koju imam od porodice. Nećemo se tim sudskim procesima baviti, neka sud javnosti kaže svoje mišljenje – poričio je advokat Marije i Marka Miloševića.

PROČITAJTE JOŠ: Đorđe Milosavljević RAZREŠIO MISTERIJU serije KALKANSKI KRUGOVI: Ko je BABA GUBA? Da li DEMON živi U ZABRANU?

Serija “Porodica” prikazala je tri dana uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića. Čini je pet epizoda, a glave uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Zečević OTKRIVA da li će ponovo biti otvoreni KALKANSKI KRUGOVI

Zanimljivo je to da je serija “Porodica” je ostvarila veliku gledanost. Prvu epizodu dugo očekivanje drame sinoć je pratilo blizu 2 milona gledalaca, kako na Superstar TV, tako i na RTS 1. Sa ovako rekordnom gledanošću prva epizoda pomerila je granice gledanosti.

Foto Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Blic

Advertisement