Connect with us

Featured

5 VELIKIH TAJNI koje će nam otkriti nove epizode serije IGRA SUDBINE – Kako je UMRO BOŠKO? Čija deca su Nora i VID? Šta krije SOFIJA…

Published

on

Serija Igra sudbine koja je na malim ekranima tokom prethodne godine “vozala” publiku kao na rolerkosteru, tu vožnju ne planira da prekine. Barem ne uskoro. Novi zapleti se spremaju i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. A u nastavku donosimo pet veoma važnih koji će u potpunosti promeniti tok radnje serije.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – NOVI ŠOK! Matija krije PET VELIKIH TAJNI! A peta je NAJSTRAŠNIJA!

1. Ko su Nora i Vid Zalad?

Iako tvrde da su vanbračna deca Boška Kanačkog, Ada još nije sigurna. Previše je slučajnosti u svemu što joj je rečeno. Počevši od toga da su potvrdu o tome ko im je otac dobili kada je njihova majka Dina umrla, do toga da je pismo otkriveno nedugo nakon što je Dinu posetio niko drugo do Bruner. Zbog svega toga Ada sasvim ispravno sumnja da je i mladim blizancima ta priča “podmetnuta”. Ali ako nije Boško, postaje sasvim jasno ko bi mogao biti njihov otac. Mi negde slutimo da će to biti baš Bruner. A vi?

Pročitajte još ŠOK! Matea Milosavljević NIJE trebalo da glumi u seriji IGRA SUDBINE! A evo KAKO je dobila ULOGU!

2. Hoće li Luka i Una ostati zajedno?

Žaklina polako, ali sigurno – ispada iz igre. Posle strasne noći koju su proveli zajedno, sasvim je jasno da će Luka i Una biti zajedno. Barem što se njih tiče. Ali ako se drugi pitaju – to neće proći bez problema. Čini nam se da se Sofija već “ohladila” od ove priče. Luka je za nju prošlost, ali neko drugi nije. Naravno, reč je o Matiji. Ali to je neka druga ljubav i neki drugi trougao. Što se Žakline tiče ona je u stanju očajanja i razočaranosti. Deluje nam da će uskoro dići ruke od Luke, ali ko će mu biti zamena?

Pročitajte još ŠOK! FARMA ide na DOBOŠ! Imanje u Lisovićima u RUŠEVINAMA! Sektaši drže RITUALE, a EVO za KOLIKO se PRODAJE! Zavrteće vam se U GLAVI…

3. Kakvu tajnu krije doktorova žena?

 Kraj prošle nedelje obeležila je poseta Alekse Ožegovića ženi doktora koji je radio obdukciju Boškovog tela nakon njegove smrti i koji je potvrdio da je Boško preminuo nesrećnim slučajem. Ono što ona zna, a Aleksa želi da sazna jeste pravi razlog Boškove smrti. Okolnosti pod kojima je on preminuo bile su sumnjice. Sam u zabačenom beogradskom predgrađu ostavljen kraj puta pod sumnjom stradanja u saobraćajnoj nesreći. Međutim, počinilac nikada nije pronađen, a Bruner je u Adinim i Aleksinim očima – prvi na listi osumnjičenih.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Ivana Zečević otkriva: Ova scena sa ŽARKOM LAUŠEVIĆEM bila mi je NAJPOTRESNIJA! Nju smo PRVO SNIMILI!

4. Da li će Matija i Sofija ostati saveznici?

Iako je njihovo savezništvo uzdrmano Matijinom ženidbom sa Klaudijom, primetili ste da su u poslednjoj prošlonedeljnoj epizodi ovo dvoje – zakopali sekire. Barem u krevetu. Hoće li to biti dovoljno da pakt među najdugovečnijim negativcima bude obnovljen ili je tikva zvanično PUKLA? Jedno je sigurno – njihove namere prema drugima nikada nisu bile časne, a da li su takve i u njihovom međusobnom odnosu? Saznaćemo uskoro…

Pročitajte još OVO je NAJVEĆA MISTERIJA serije KALKANSKI KRUGOVI – Ko su DEJANOVE i MIONINE MAJKE? I da li njih dvoje imaju BELEG?

5. Šta će biti sa Vukašinom i Žaklinom?

Najava za 270. epizodu koju ćemo gledati u utorak na TV Prva u redovnom terminu od 21.00 otkrila nam je da će uskoro još neko saznati za Vukašinovu veliku tajnu. Naravno, reč je o Lili koja će igrom slučaja čuti Vukašinov i Pančetin razgovor. Tako, jedina osoba koja još ne zna da joj je Vukašin otac jeste – Žaklina. I pitamo se, kako će reagovati na to otkriće?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement