Connect with us

Featured

Snežana Savić OTKRIVA – OVO je bila NAJVEĆA TAJNA JOVANKE BROZ! Zbog OVOGA je osuđena na DOŽIVOTNI ZATVOR!

Published

on

Nedavno je završeno snimanje igrano-dokumentarne serije „Jovanka Broz i tajne službe“ koja će, kako piše portal 24sedam.rs, imati deset epizoda u trajanju od po 45 minuta. Scenario serije koju ćemo ove jeseni gledati na RTS-u , napisao je general Svetko Kovač. Režiser je Nedeljko Kovačić, narator glumac Tihomir Stanić, a producent Danka Milošević. Serija je zasnovana na bogatoj arhivskoj građi, svedočenjima neposrednih učesnika i rezultatima istraživanja domaćih i stranih istoričara.

Pročitajte još OVA scena OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Da li je Baba Guba ROBINJA ili je u ZABRANU živela SVOJOM VOLJOM?

U intervju za pomenuti portal glumica Snežana Savić koja će dočarati lik Jovanke Broz otkrila je koje su bile njene najveće tajne i kako je Titovu suprugu doživela – u njenoj koži.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI OTKRIVAMO- Evo kako su se Nina Janković i Lazar Nikolić postali BABA GUBA i MAČJI SMEH!

– To je i mene najviše fasciniralo. A zaključujući, opet između redova, iz svega što sam čula od ljudi koji su bili njeni savremenici, kao i od političara koji su imali priliku da se druže i komuniciraju sa njom, svi su govorili da je bila izuzetno jaka osoba. Često vrlo gruba ako se nešto ne bi uradilo onako kako je ona zamislila, i da je na neki način možda i sama, svojim karakterom, tom jačinom i snagom uticala na to da dođe do razlaza sa Titom – otkriva Snežana Savić, zaključivši da verovatno nikada nećemo saznati šta su pravi razlozi i zašto se to dogodilo pred sam kraj njegovog života.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI Reditelj Milan Karadžić otkriva – Hoće li biti DRUGE SEZONE? I ZAŠTO je odabrao baš ŽARKA LAUŠEVIĆA za ulogu VELIBORA?

– Istorijske činjenice, s druge strane, govore da su Stane Dolanc i Nikola Ljubičić to inicirali, jer im se ona suprotstavljala bez dlake na jeziku. Umela je oštro da im odbrusi, i oni to, po njenom kazivanju, nisu zaboravili. Jedva su čekali da se malo „uzdrma tron“ pa da je ponize i povrede – istakla je Snežana.

Pročitajte još Ammar Mešić PRIZNAJE – Prvi honorar od serije IGRA SUDBINE spasao mi je ŽIVOT! Da nije bilo njega UMRO BIH OD GLADI! A evo i zašto…

A da li je zaista Jovanka bila toliko moćna i na neki način vladar iz senke?

– Optuživali su je da ima svoju obaveštajnu službu, svašta su joj pakovali i izmišljali, ali to nikada nije dokazano. Sigurno je svojim prisustvom, kao prva dama i supruga predsednika, mnogo toga videla, doživela i zaključila, verovatno je morala i da se umeša u neke situacije u kojima je dolazilo do nesporazuma i konflikta. To je sve normalno i ljudski. Svako od nas bi u toj poziciji morao da ima svoj stav u odnosu na neke ljude, na neke okolnosti i događaje, i verovatno joj to neki nisu oprostili. Bila je veliki perfekcionista i nije dozvoljavala da se nešto radi suprotno od onoga kako je želela – istakla je Snežana Savić.

Pročitajte još HIT! Voja Brajović otkriva NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI! OVO niste znali o MOMČILU!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/24sedam.rs

Advertisement