Connect with us

Featured

Igra sudbine – sledi novi ŠOK! Žaklina je OTETA! Hoće li Aleksa USPETI da je SPASE?

Published

on

Igra sudbine 274. epizoda za Aleksu, Adu, Milevu, a najviše Pančetu donosi jedan veliki šok. U poslednjoj epizodi protekle nedelje videli smo da je Žaklina otišla u hotel sa Vidom Zaladom. Iako se tamo nije ništa dogodilo, postavlja se pitanje da li će ovaj posvedočeni prevarant ostati na tome.

Pročitajte još ŠOK! Jelena Karleuša OPLELA po srpskim SERIJAMA, GLUMCIMA i SCENARISTIMA! A EVO šta je rekla o DUBRAVKI MIJATOVIĆ!

Upravo o ovome najviše brine Vukašin. Prema poslednjim informacijama koje ima, Žaklina je firmu napustila sa Vidom. Međutim, Norin brat će u narednoj epizodi sve negirati. Vukašin se poverava Aleksi koji kreće sa pritiscima na Vida. On želi da sazna gde je Žaklina.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi novi ŠOK! Nora prelazi na ALEKSINU STRANU? Sofijina OSVETA će biti STRAVIČNA!

Vid međutim ostaje čvrst u svojoj odluci da ne pisne ni reči. A zašto? Da li je reč o njegovoj dobroj nameri da Žaklinu zaštiti od onoga što joj se dogodilo tokom protekle nedelje ili je, pak, po sredi, nešto drugo. Na primer – kakvu to tajnu kriju tablete koje joj je Vid dao da popije? Da li zbog njihovog dejstva Žakline nema na poslu?

Pročitajte još OTKRIVENO – Evo ZAŠTO je baba Guba dala Dejanu NARUKVICU! Sledi VELIKI ŠOK! Dejan i Svetlana su BRAT I SESTRA?

Situacija se komplikuje, a vremena je sve manje. Hoće li Una morati da otkrije svoju tajnu prošlost sa mladim Zaladom? Odnosno, Markom… Da li je Žaklina u životnoj opasnosti?

Foto Printskrin

Advertisement