Connect with us

Featured

OTKRIVENO – Evo ZAŠTO je baba Guba dala Dejanu NARUKVICU! Sledi VELIKI ŠOK! Dejan i Svetlana su BRAT I SESTRA?

Published

on

Scenarista serije „Kalkanski krugovi“ Đorđe Milosavljević ni po završetku prve sezone serije nije ostao gledaocima dužan odgovora koji ih najviše zanima. Naravno, reč je onom koji se tiče pitanja – Zašto je baba Guba Dejanu dala narukvicu?

Pročitajte još HIT! OTKRIVAMO – Evo KO će biti GLAVNI JUNAK druge sezone serije KALKANSKI KRUGOVI!

– Dejan Dejan u finalu serije dobija narukvicu koju smo već videli kod Milanka i još nekih likova u seriji. Narukvica koju mu daje baba Guba znači da se on konačno vratio kući. Sada je vezan za Dol, ali takođe – više nikada neće moći da ga napusti. Sve dok nosi narukvicu – otkriva Đorđe Milosavljević u intervjuu za Blic, razotkrivši i zašto Dejana nema među slikama na Svetlaninoj tabli.

Pročitajte još ŠOK! Ova ZVEZDA serija IGRA SUDBINE i UBICE MOG OCA rodila se u AUTU! BABA presekla PUPČANU VRPCU! EVO o KOME je REČ!

– Svetlana priželjkuje da Dejan nije potomak Konstantina Markovića. Naravno, u zabludi je, Dejan to jeste – ističe Milosavljević, otkrivši nam najveći šok serije – Dejan i Svetlana su BRAT I SESTRA!

Pročitajte još Snežana Savić OTKRIVA – OVO je bila NAJVEĆA TAJNA JOVANKE BROZ! Zbog OVOGA je osuđena na DOŽIVOTNI ZATVOR!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Blic

Advertisement