Connect with us

Featured

Igra sudbine – Sledi novi ŠOK! Nora prelazi na ALEKSINU STRANU? Sofijina OSVETA će biti STRAVIČNA!

Published

on

Igra sudbine tokom ove nedelje, već nas je dovoljno puta iznenadila. Videli smo Vukašinovo priznanje Žaklini da joj je on otac. A zatim smo gledali i Žaklinu kako odlazi u krevt sa Vidom – samo prijateljski. I Brzutka je ministarki gledala u dlan. A zatim je i Matija saznao od Zvonimira da mu Bruner diše za vratom, kao i da je njegov brak sa Klaudijom podvala. Na koju je on naseo.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Glumica Nela Mihailović OTKRIVA sve TAJNE druge sezone! Hoće li DANICA PREŽIVETI?

Donka će morati da legne sa nepoznatim muškarcem da bi mu obezbedila alibi, a nas sve zanima – ko je on. Žena doktora koji je Boškovu smrt proglasio nesrećnim slučajem još nije spremna da progovori, ali moraće. Jer od toga zavisi Adina sudbina. Sada je sve samo igra miša i mačke. Ko će kome prvi doskočiti – Bruner Adi, ili ona njemu. Ko bude prvi – taj će preživeti.

Pročitajte još Saznajemo – Evo ŠTA predstavlja NARUKVICA iz serije KALKANSKI KRUGOVI! SVI smo POGREŠILI! EVO o ČEMU je u stvari REČ!

Za to vreme, Sofija sprema sledeći udarac. Posle nokauta Žakline, vreme je da na patos pošalje i Aleksu. U tome će joj, kako smo videli, pomoći Nora. A na Nori je samo da pristane. Šta je to smislila Sofija Šubarević? Kakav je zlokobni plan namenila za Aleksu? I šta će se dogoditi ako Nora odbije da posluša?

Pročitajte još OTKRIVENO – Evo ZAŠTO je baba Guba dala Dejanu NARUKVICU! Sledi VELIKI ŠOK! Dejan i Svetlana su BRAT I SESTRA?

Imamo osećaj da se sprema velika prekretnica. A Nora će imati odlučujuću ulogu u tome.

Pročitajte još HIT! OTKRIVAMO – Evo KO će biti GLAVNI JUNAK druge sezone serije KALKANSKI KRUGOVI!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement