Connect with us

Top Story

Čuvena ADA KANAČKI lepotu je nasledila od majke, a sada OTKRIVA – kako su se ona i njen otac UPOZNALI! EVO čime ju je OSVOJIO!

Published

on

Glumicu Milicu Milšu oju trenutno gledamo u ulozi Ade Kanački, u seriji “Igra sudbine”, život nije mazio. Najpre je sa 23 godine rodila sina i odlučila da ga sama odgaja, budući da ju je tadašnji partner napustio. U svemu su joj pomagali roditelji, kao i suprug, scenarista Žarko Jokanović, koji se prema njenom sinu Antoniju poneo kao pravi otac.

Pročitajte još TOP 10 DOMAĆIH SERIJA koje ćemo gledati OVE JESENI! Stižu BESA 2, UBICE MOG OCA 5, PEVAČICA, TOMA…

Zahvaljujući njemu i roditeljima, ona je bila bezbrižna i srećna sve do 2016, kada je njena mama iznenada preminula. Kako je sama objasnila, to je gubitak koji nikad neće moći da prežali.

– Mama nije bila bolesna, desilo se iznenada, uvek je iznenada, nikada za takvu stvar niko nije spreman. Ne postoji pravo ili pogrešno vreme za naše voljene – ispričala je Milica i dodala:

– Preteško je, ko nije prošao kroz to ne može da razume. U ovakvoj situaciji naprosto nema pomoći. Bila sam jako vezana za nju, bila je požrtvovana majka i baka. To je bio strašan period za moju porodicu, za mog muža Žarka i sina Antonija, ne znam kako bih to preživela bez njih. Moramo da budemo jaki i prođemo kroz to onako kako bi ona to volela. Moramo biti ponosni i ne smemo je izneveriti – zaključila je svojevremeno za Star Milica, kojoj su suprug i sin najveći oslonac i u tako teškim trenucima, ali i uopšte u životu.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Smuvao je Milu, Sofiju, Žaklinu, Unu, a evo KO je PRVA i NAJVEĆA ljubav LUKE KANAČKOG!

Milica je nasledila nesvakidašnju lepotu baš od majke Leposave, a o tome kaže:

– Mama je bila nestvarno lepa. Tata ju je video u bioskopu i zaljubio se na prvi pogled. Njena braća i otac puškama su ga gonili od nje, a ona je pala na njegove čari kada joj je u svojoj garsonjeri pročitao svoju priču ‘Kašika’. Do tada nikada nisu ostajali sami, a onda je ona njihovom prijatelju rekla: ‘Sad, Stole, možeš da ideš!’ Poklekla je na priču ‘Kašika’-  prenosi Scandal.

Pročitajte još UBICE MOG OCA 5 – Sledi veliki ŠOK! Jakovljević ipak NIJE PREŽIVEO?

U jednom od intervjua naglasila je da je oduvek priželjkivala ljubav kakvu su ostvarili njeni mama i tata, i imala je sreće da joj se ista i desi sa Žarkom. Inače, Milicu je sa sadašnjim suprugom Žarkom upoznala drugarica 1998. godine. Venčali su se godinu dana kasnije, i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Pročitajte još HIT! Završeno snimanje pete sezone serije UBICE MOG OCA! Konačno ćemo SAZNATI – KO je UBIO Aleksandrovog OCA! Ali, to nije SVE!

Foto Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Star/Scandal

Advertisement