HIT! Završeno snimanje pete sezone serije UBICE MOG OCA! Konačno ćemo SAZNATI – KO je UBIO Aleksandrovog OCA! Ali, to nije SVE!

Ubice mog oca 6

Piše Saša Oreščanin

Publika s nestrpljenjem očekuje nastavak serije “Ubice mog oca”, a kako stvari stoje, čekanju se bliži kraj. Naime, sredinom aprila pala je poslednja klapa pete sezone ove serije, čiji scenario potpisuje Nataša Drakulić, a režiju Maša Nešković. Nove epizode gledaoci će imati priliku da vide na jesen, a zanimljivo je da je po prvi put serijal sniman u zimskom periodu i za vreme pandemije.

Pročitajte još HIT! Nebojša Dugalić otkriva SVE o seriji JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE – Ovako sam DRUGI PUT postao TITO!

– Prvi put smo snimali zimi, pa je kostim imao najviše izazova. Trebalo je kupiti gomilu zimskih jakni. Imali smo ipak poprilično sreće s vremenom, iako je bilo hladnih dana. S druge strane, presrećni smo jer se autentična scenografija okićenog Beograda prosto nekako sklopila s našom slikom. Najteže je bilo glumcima, imali smo mnogo akcionih scena, neke su zahtevale i plivanje u reci, ali srećom pregurali su – otkriva senaristkinja Nataša Drakulić za Alo.

Pročitajte još Đorđe Milosavljević otkriva – Evo KAKO je nastao scenario za film i seriju KOŠARE! JEDAN detalj mu je bio NAJVAŽNIJI! EVO o čemu je REČ

Na pitanje o tome da li se u ovom nastavku definitivno saznaje ko je ubio Mileta Jakovljevića, kaže:

– Da. Bio je poseban izazov oživeti Aleksandrovu prošlost, videti aktere tog dela priče mlađe, srećnije, bezbrižnije, pre svega samog Aleksandra, inspektora Marjanovića, ministarke Obradović. Za taj segment se takođe kreirao poseban vizual za koji su najzaslužniji naša rediteljka Maša Nešković i direktor fotografije Ivan Kostić.

Pročitajte još HIT! Snima se nastavak serije KALKANSKI KRUGOVI! EVO KAKO je nastala priča o ZABRANU i BABA GUBI!

O tome šta nas još očekuje u novoj sezoni kaže:

– Savremeni deo priče posvećen je temi vršnjačkog nasilja među mladima. Nažalost, o ovoj temi razgovaramo tek kada ona eskalira nekom tragedijom. Pokušali smo da kroz našu priču damo genezu svega toga, ali i pokažemo načine kako svi možemo preventivno da reagujemo. I ono što je najvažnije, da ohrabrimo mlade da nisu sami, da svako nasilje treba prijaviti i da apelujemo i da kad ga vidimo – ne okrećemo glavu jer danas, sutra i naše dete ili mi sami možemo da postanemo žrtve.

Pročitajte još HIT! Serija BESA uskoro stiže na male ekrane! A evo i KADA i na KOM KANALU!

Ove sezone pojaviće se i Branka Katić, Petar Božović, Zoran Cvijanović, Goran Šušljik, Bane Popović, Milica Janevski, Tanja Pjevac, a na pitanje ko će od starih likova dobiti više prostora Nataša poručuje:

Branka igra zanimljivu ulogu profesorke. Mnogo mi je drago zbog saradnje s njom jer je fenomenalna osoba i glumica, a isto misle i mladi glumci kojima su ovo prve uloge i koji u seriji igraju srednjoškolce. Posebno izdvajam Saru Simović, Mladena Lera i Đorđa Mišinu. Njihovo vreme tek dolazi. Petar Božović je nekadašnji Marjanovićev i Miletov šef. Toliko zasad mogu da kažem, Goran Šušljik i Milica Janevski igraju pomalo đavolje advokate, a ostali likovi neka budu iznenađenje. Od postojećih likova nekako najviše prostora dobija inspektor Mirko Pavlović, koji u seriji dobija i bebu.

Pročitajte Stevan Piale OTKRIVA zašto nije glumio u MONTEVIDEU i zbog čega je kao vatreni ZVEZDAŠ igrao fudbal za PARTIZAN!

O tome da li lik Miše Zvornika ostaje živ kaže:

– Nisam davno bila svedok da lik nekog negativca postane toliko omiljen. Ali nije samo zbog toga ostao živ, zasad.

S obzirom na to da je glumica Nina Janković, koja tumači forenzičarku Jelenu pred porođajem, scenaristkinja, na pitanje da li je i u seriji njen lik u drugom stanju, odgovara:

Nina je nešto ranije završila svoje snimanje, ali nije trudna u seriji. Već imamo iskustva s njom.

Pročitajte još ŠOK! Glumci serije IGRA SUDBINE se POIGRALI sa ŽIVOTOM! Nećete VEROVATI šta su URADILI!

O vizuelnim transformacijama glumaca, za potrebe snimanja scena prošlosti, scenaristkinja kaže:

– Mislim da je transformacija Vuka Kostića najzanimljivija. S nama je u ovom serijalu radila Dušanka Duda Vuksanović, koja je bila glavni masker i šminker na filmu „Dara iz Jasenovca“, gde je Vuk Kostić takođe imao veliku fizičku transformaciju, tako da su njih dvoje već uigran tandem. Specijalno da istaknem da u ovom serijalu oživljavamo, po mnogima, omiljenu junakinju Branku. Ona je važan deo Miletove prošlosti.

Pročitajte još Igra sudbine – sledi novi ŠOK! Žaklina je OTETA! Hoće li Aleksa USPETI da je SPASE?

U svakom ciklusu serijala se pojavljuju poznati pevači, koji izvode nove pesme, pa se od tog nepisanog pravila ne odustaje ni ovog puta.

– Numera je snimljena, vrlo je neobična, a tema je nešto o čemu se do sada nije pevalo – kaže Nataša.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Alo