UBICE MOG OCA 5 – Sledi veliki ŠOK! Jakovljević ipak NIJE PREŽIVEO?

Ubice mog oca 5

Piše Saša Oreščanin

Publika s nestrpljenjem očekuje nastavak serije “Ubice mog oca”, kako stvari stoje, čekanju se bliži kraj. Naime, ovih dana paLa JE poslednja klapa pete sezone ove serije, čiji scenario potpisuje Nataša Drakulić, a režiju Maša Nešković. Nove epizode gledaoci će imati priliku da vide na jesen, a zanimljivo je da je po prvi put serijal sniman u zimskom periodu i za vreme pandemije.

Pročitajte još HIT! Završeno snimanje pete sezone serije UBICE MOG OCA! Konačno ćemo SAZNATI – KO je UBIO Aleksandrovog OCA! Ali, to nije SVE!

Da li će Aleksandar Jakovljević preživeti? Ko je ubio Mileta Jakovljevića? Da li ćemo i dalje gledati lik Miše Zvornika? Ovo su samo neka od pitanja koja zanimaju fanove serije “Ubice mog oca” pred premijeru novog ciklusa, a u nedavnom intervjuu za Alo, scenaristkinja nataša Drakulić odgovorila je na ona najvažnija.

Pročitajte još Serija JUŽNI VETAR 2 donosi VELIKI PREOKRET! Baću čeka TEŽAK PERIOD! A evo i ZAŠTO!

Jedno od njih je i to da li ćemo u ovom nastavku definitivno saznati ko je ubio Mileta Jakovljevića.

– Da. Bio je poseban izazov oživeti Aleksandrovu prošlost, videti aktere tog dela priče mlađe, srećnije, bezbrižnije, pre svega samog Aleksandra, inspektora Marjanovića, ministarke Obradović. Za taj segment se takođe kreirao poseban vizual za koji su najzaslužniji naša rediteljka Maša Nešković i direktor fotografije Ivan Kostić.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Snima se FILM o SINIŠI MIHAJLOVIĆU! EVO ko će glumiti slavnog fudbalera!

O tome šta nas još očekuje u novoj sezoni kaže:

– Savremeni deo priče posvećen je temi vršnjačkog nasilja među mladima. Nažalost, o ovoj temi razgovaramo tek kada ona eskalira nekom tragedijom. Pokušali smo da kroz našu priču damo genezu svega toga, ali i pokažemo načine kako svi možemo preventivno da reagujemo. I ono što je najvažnije, da ohrabrimo mlade da nisu sami, da svako nasilje treba prijaviti i da apelujemo i da kad ga vidimo – ne okrećemo glavu jer danas, sutra i naše dete ili mi sami možemo da postanemo žrtve.

Pročitajte još KONAČNO – Miloš Avramović OTKRIO kada stižu film i serija JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Premijera – SAMO ŠTO NIJE!

Ono što je na scenaristkinju ove sezone ostavilo najbolji utisak jesu vizuelne transformacije glumaca, naročito za potrebe snimanja scena prošlosti.

– Smatram da je transformacija Vuka Kostića najzanimljivija. S nama je u ovom serijalu radila Dušanka Duda Vuksanović, koja je bila glavni masker i šminker na filmu „Dara iz Jasenovca“, gde je Vuk Kostić takođe imao veliku fizičku transformaciju, tako da su njih dvoje već uigran tandem. Specijalno da istaknem da u ovom serijalu oživljavamo, po mnogima, omiljenu junakinju Branku. Ona je važan deo Miletove prošlosti.

Pročitajte još HIT! Serija BESA uskoro stiže na male ekrane! A evo i KADA i na KOM KANALU!

Kao ključno, fanovi postavljaju pitanje da li će Aleksandar Jakovljević preživeti, i to je ono o čemu razmišlja svako ko je pogledao veliko finale prethodnog serijala. I dok je sasvim jasno da bez Vuka Kostića ova serija ne bi bila zamisliva, Nataša Drakulić nas je odgovorom na ovo pitanje malo zamislila.

Pročitajte još HIT! Snima se nastavak serije KALKANSKI KRUGOVI! EVO KAKO je nastala priča o ZABRANU i BABA GUBI!

– Fanovi se najviše brinu za sudbinu Aleksandra Jakovljevića. Potpisali su i apel da preživi. U prošlosti je živ svakako – ostala je tajnovita scenaristkinja, ne odgovorivši nam na deo pitanja koji se tiče budućnosti. Hoće li Jakovljeviić preživeti?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Alo