Connect with us

NE PROPUSTITE

STIŽE nastavak! Nova sezona serije SLUŠKINJINA PRIČA na HBO GO od 29. aprila

Published

on

Prve tri epizode nove sezone nagrađivane serije „Sluškinjina priča“ (The Handmaid’s Tale) dolaze 29. aprila na HBO GO. Premijera na HBO kanalu biće 30. aprila u 20.00.

Druga sezona serije PLAVA KRV na FOX Crime

Serija je zasnovana na romanu Margaret Atvud i govori o životu u distopiji Gileada, totalitarnog društva u nekadašnjim Sjedinjenim Državama. Gileadom, suočenim sa ekološkom katastrofom i naglimsmanjenjem nataliteta, vlada fundamentalizam i militarizam koji želi da „vrati tradicionalne vrednosti“. Kao jedna od nekoliko preostalih plodnih žena, Fredova (Elizabet Mos) je Sluškinja u Komandantovom domaćinstvu. Ona je deo kaste žena primoranih na seksualno ropstvo. A to je poslednji očajnički pokušaj da se obnovi populacija. U ovom zastrašujućem društvu, Fredova mora da balansira između Komandanata, njihovih okrutnih Supruga, služavki koje se zovu Marta. Ali i drugih Sluškinja – gde svako može da bude špijun Gileada. Fredova ima samo jedan cilj – da preživi i pronađe ćerku koja joj je oduzeta.

U četvrtoj sezoni, Džun ili Fredova (Elizabet Mos) uzvraća udarac Gileadu kao žestoka predvodnica pobunjenika. Rizici koje preuzima donose nove neočekivane i opasne izazove. Njena potraga za pravdom i osvetom preti da je potpuno obuzme i uništi njene najdragocenije odnose. Pored Elizabet Mos u glavnoj ulozi, u seriji glume Džozef Fajns, Ivon Strahovski, Samira Vajli, Aleksis Bledel, En Daud. Tu su i Maks Mingela, Medlin Bruer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bredli Vitford i Sem Džeger. Izvršni producenti četvrte sezone „Sluškinjine priče“ su Brus Miler, Voren Litlfild, Elizabet Mos i drugi.

Foto PROMO

Advertisement