Connect with us

Top Story

Se*s i grad – Sledi veliki ŠOK u nastavku serije! Samanta UMIRE, a evo i KAKO!

Published

on

Piše Jovana VUKAŠINOVIĆ

„Se*s i grad“, sad je već potvrđeno, imaće svoj nastavak na kanalu HBO max. Nakon šest sezona i dva filma, drugarice sa Menhetna ponovo se okupljaju u projektu pod nazivom „I eto tako“( And Just Like That). To je odlučeno pre samo pet dana i mnogi zaljubljenici u seriju „Se*s i grad“ vest su dočekali sa oduševljenjem. Ali…

https://www.instagram.com/p/CJ7M7RhjXsO/

To čuveno „ali“ donosi nam neko drugačije deljenje. Karte su mešane dugo, a podela u nastavku neće imati četiri već samo tri glavna igrača. U sledećem krugu, kao u pokeraškoj igri, i dalje će biti Keri Bredšo (Sara Džesika Parker), Miranda Hobs (Sintija Nikson) i Šarlota Jork (Kristin Dejvis). Od nastavka je definitno odustala Samanta Džouns (Kim Katral).

 

DISNEY nam donosi PREGRŠT novih filmova i serija u 2021! RATOVI ZVEZDA dobijaju ČAK 10 novih NASLOVA! Ali, to nije sve!

I sada se armija obožavateljki širom planete s pravom pita: Kako „Se*s i grad“ bez Samante Džouns? Kim Katral koja je maestralno dočarala lik uspešne, samouverene, sposobne, dominantne dame koja vlada surovim svetom odnosa sa javnošću, ostala je dosledna odluci da nakon filma „Se*s i grad 2“ ne udahne život u Samantu Džouns.

KLAN: Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović OTKRIVAJU – Kako su ŠOK I PAŠA dobili DOZVOLU ZA UBIJANJE!

Njeno odustvo iz serije povlači mnoga pitanja, a jedno se posebno ističe – Kako će Keri, Miranda i Šarlot objasniti to što Samante više nema u njihovom društvu? Pitanje je zapravo više upereno ka kreatorima serije i producentima, ali odgovor će svakako morati da se da.

Kim Katral

Scenario u kojem nema Kim Katral može imati nekoliko verzija:

  • Samanta Džouns ponovo je obolela od raka. Zloćudna bolest je metastazirala i ovog puta Samanta nije uspela da pobedi. Podsetimo u šestoj sezoni ona je uz hemioterapiju pobedila kancer dojke. Keri nas o smrti najbolje prijateljice može obavestiti na početku nove sezone ili da premijerna epizoda počne Samantinom sahranom. Taj način pomalo se kosi sa Samantinom ličnošću, jer je ona uvek nepodediva i uvek je, čak i iz najgorih situacija, izlazila kao pobednik.
  • Drugi scenario može da se razvija u pravcu toga da je Samanta na nekom poslovnom putu, ali opet poznajući Samantu, njen ceo posao podrazumeva Menhetn. Za Samantu je i Bruklin mesto na koje se putuje sa ozbiljnim bagažom.
  • Treća verzija mogla bi da bude da se uspešna i sposobna Samanta preseila u Evropu, kako bi tamo proširila svoj uspešni biznis. Ali i našla nove bogate klijente, jer su joj ovi američki svi poznati i niko joj ne predstavlja izazov.
  • Najgori od svih bio da se Samanta udala i živi u predgrađu, u kući sa belom ogradom i psom koji slobodno šeta velikim dvorištem, a iz kuće istrčava detence koje je usvojila. To nikako ne bila Samanta. Takav scenario bio bi smatran osvetom za ne učestvovanje u seriji.

Sloboda Mićalović, zvezda serije Tajne vinove loze OTKRIVA – Zbog KOG glumca su joj se TRESLA KOLENA OD STRAHA?

Kim Katral je, nakon spekulacija u javnosti, fanovima poručila:

– Samanta nije više deo priče. Ali, ona će uvek biti deo nas. Bez obzira na sve!

Sada je na potezu tim koji stoji iza nastavka serije „Se*s i grad“. Ostaje nam da čekamo i da vidimo kako će sve objasniti. Ipak, nedostajaće nam Samanta i njena kuraž da izgovori ono što se ne sme, da nas emancipuje, da se oko njenih poteza lome koplja tradiocionalista i liberala. Nedostajaće njen šarm, zavodljivost, sloboda koja nije imala cenu. Preživećemo i to. Ali…

Faliće nam!

Foto PROMO

Advertisement