Connect with us

Top Story

HIT! Zvezda serije IGRA SUDBINE, Milica Milša OTKRIVA kako je zaradila prvi HONORAR! I KOLIKO su nekad zarađivale MANEKENKE!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Junakinja serije Igra sudbine“, Milica Milša, ulogom Ade Kanački, dostigla je vrh popularnosti u karijeri dugoj tri decenije. Kako kaže, budući da je zaposlena čitavog života, uvek se radovala Danu rada koji će provodi – ne radeći.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE i TAJKUN – Glumica Vanja Nenadić otkriva da li će biti nastavka hit serija!

– Kad smo bili deca, radovali smo se 1. maju zato što nismo išli u školu, igrali smo se, išli na piknik… Ta druženja su ostala i danas. Prvi maj uvek proslavljamo u krugu prijatelja i, ukoliko nam vreme to dozvoli, negde u prirodi – kaže glumica za Alo, i nastavlja:

Kad sam se bavila manekenstvom, nisam imala ni jedan praznik. Obično su se 1. maja održavale revije, pa smo mi zabavljali ljude koji su odmarali.

Pročitajte još DIVNE VESTI! Glumica NINA JANKOVIĆ porodila se na USKRS! A evo i koje NEOBIČNO IME je odabrala za svoju ĆERKICU!

O tome kako je zaradila prvi honorar kaže:

– Prvi honorar sam zaradila od manekenstva kada sam imala 16 godina. Ne mogu da se setim koliki je tačno bio, ali sećam se da je bio pristojan i da je taj posao, tada, bio odlično plaćen. Generacije pre mene su čak mogle da od jednog Sajma mode kupe automobil.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Pančeta iza rešetaka! OTKRIJTE i ZAŠTO!

Zbog svog atraktivnog izgleda u to vreme, imala je više štete nego benefita. Morala je, kako kaže, da dokazuje da nije samo lepa, već da je i pametna.

– U inostranstvu je lepota uvek bila cenjenija nego kod nas. Kod nas je nažalost ona bila potcenjena, bila je minus. Dok sam ovde morala da se dokazujem, u inostranstvu su se bukvalno otimali o mene. Bila sam mis Kana kada sam imala 17 godina i tamo su svi samo gledali koliko mogu da zarade na meni – kaže Milica koja je nakon manekenstva uplovila u glumu u kojoj pliva već trideset godina.

Pročitajte još HIT! Olja LEVIĆ bez blama o ljubavnim scenama sa LUKOM RACOM: On je MOMAK za POŽELETI! A evo i ZAŠTO!

Sa svojim suprugom, dramaturgom Žarkom Jokanovićem, uživa u bračnoj zajednici. Njen sin Antonije Isaković, kojeg je rodila na trećoj godini studija, kako kaže, ne živi sa njima ali ih redovno posećuje. To će učiniti i ovog Uskrsa.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! ŽAKLINA udarila na VIDA! Ovog PUTA ga je BACILA NA KOLENA!

– Uskrs je jedan od najvećih hrišćanskih praznika i od detinjstva mu se radujem. Naravno, kada smo bili mali, učestvovali smo u farbanju jaja sa roditeljima, u pravljenju ukrasa… Kada sam postala mama i kada je Antonije bio mali, onda sam uživala sa njim. Govorila sam mu da je dolazio zeka i da mu je ostavio poklone, a onda bi ih on tražio svuda po kući. Toliko sam uživala u tome da gledam njegovo ozareno lice kada bi našao neku čokoladicu ili igračku. Vikao bi: „Doneo mi zeka, doneo mi zeka!“ – kaže Milica, i dodaje:

– Danas Uskrs u našem domu više ne izgleda tako, budući da Antonije sada ima 29 godina i zna da zeka ne donosi poklone.

Pročitajte još HIT! Marija Karan – SRPSKA ALEKSIS?Glumica OTKRIVA sve o njenom liku u seriji DINASTIJA!

– Ja uvek na Veliki petak farbam jaja sama i pripremam bogatu trpezu. Na njoj uvek ima gibanice, pečenja i specijalne ruske salate koja se razlikuje od obične – kaže Milša.

Njen suprug Žarko, zadužen je za degustaciju i uživanje u specijalitetima, ali mu je zabranjen ulazak u kuhinju tokom pripreme jela.

Pročitajte još Serija JUGOSLOVENKA – OTKRIVAMO: Hoće li biti NASTAVKA? Koliko epizoda je SNIMLJENO? I da li će se snimati NOVE?

– Žarko samo smeta u kuhinji. Dogovorili smo se da kada jedan nešto priprema, ovaj drugi ne ulazi. I obrnuto. Rado mu prepustim šporet, kada god poželi da nešto sam spremi – rekla je glumica kroz smeh.

Izvor filmitv.rs/Alo

Advertisement