Connect with us

Top Story

TAJNE VINOVE LOZE i TAJKUN – Glumica Vanja Nenadić otkriva da li će biti nastavka hit serija!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Glumicu Vanju Nenadić publika je zavolela u jednoj od njenih prvih uloga – u seriji „Biser Bojane“, a ubrzo su usledile i zapažene role u „Tajkunu“ i „Tajnama vinove loze“.

Pročitajte još HIT! Miodrag Radonjić predstavio NASLEDNIKA! Evo kako izgleda BAĆA JUNIOR!

Mlada glumica u protekloj sezoni postala je član Beogradskog dramskog pozorišta, a sada govori o predstojećem prazniku i dve nove predstave na Krstu„Baal“ i „Divlje meso“.

– Poslednjih nekoliko godina u Sombor dolazim uglavnom poslom, što baš i ne raduje moju porodicu, jer me retko viđaju, tako da ću ovo vreme iskoristiti da budem s njima. Radujem se somborskom zelenilu i našem kanalu, vožnji bicikla, druženju sa Lanom i Lićom i mojim prijateljima – kaže Vanja za Blic.

Pročitajte još TOP 10 NAJBOLJIH ULOGA Dragana Nikolića – Od Džimija Barke, preko Prleta i Flojda do Urketa! Ovih 10 rola obeležilo je karijeru slavnog glumca

Ona je otkrila i kako pamti praznike kada je bila dete.

– Nestrpljivo smo uvek čekali praznike, a za Uskrs posebno farbanju jaja i pripremi gnezda od trave očekujući poklone od zeke. Vojvođanski običaj kuvanja šunke za uskršnji doručak čini taj praznik još posebnijim. Volim svemu da se radujem kao dete, a prilike kao što su ove, gde mogu da budem sa svojim najbližima, cenim sve više.

Pročitajte još HIT! Marija Karan – SRPSKA ALEKSIS?Glumica OTKRIVA sve o njenom liku u seriji DINASTIJA!

Vanja dodaje da najviše voili da radi sa rediteljem Jagošem Markovićem.

– Najviše volim da radim s Jagošem, mislim da je to već poznato. On je čovek koji živi za pozorište. Iz takve jedne energije ne može da se ne rodi nešto dobro. Samim tim i saradnja s nama, mladim glumcima, i sa ostalim kolegama uvek je vrlo plodonosna. Ima takvu energiju da nikada ne možeš da ideš ispod njegove, tako da na svakoj probi dajemo trista posto sebe. To je za mladog glumca jako izazovno, i strašno mnogo od njega može da se pokupi i da se nauči jer on daje mnogo, na nama je samo da primamo to i da reagujemo.

Pročitajte još SAZNAJEMO – Počelo snimanje DRUGE SEZONE serije JUNACI NAŠEG DOBA! Evo ŠTA nas očekuje u NASTAVKU!

Glumicu je zadesila korona pred premijeru predstave „Baal“.

Mene i mog kolegu Miloša Petrovića Trojpeca samo pet dana pre premijere je uhvatila korona. Imala sam blaži oblik, ali ni danas nisam sigurna kako sam se zarazila.

Nenadićeva je igrala u „Tajnama vinove loze“ i „Tajkunu“. Sada otkriva šta je naučila iz ta dva projekta.

Pročitajte još Otkrivamo SVE o seriji SABLJA – KO je UBIO Zorana Đinđića? Dokle se stiglo sa radom na scenariju? Kada nas očekuje PREMIJERA?

– Moje mišljenje je da je svaki projekat za glumca dobar iz nekog razloga, ili ja bar tako posmatram stvari. Iz svega uvek izvučem nešto dobro. Ovo su dva projekta totalno različita i u glumačkom i u scenarističkom smislu. U „Tajnama“ sam svakako imala mnogo veći zadatak, najviše sam naučila da brzo reagujem, da se prilagođavam i, na kraju krajeva, da sama utičem na neke scenarističke delove. Imala sam veću slobodu, ali i veću odgovornost.

Pročitajte još HIT! Đorđe Milosavljević otkriva SVE o drugoj sezoni serije KALKANSKI KRUGOVI: Stižu VAMPIRI i novi DEMONI? A evo i koji su!

Dodaje i da li ćemo je gledati u nastavku serija.

– „Tajne vinove loze“ jesu u pripremi i u planu, a za „Tajkuna“ mogu samo da se nadam.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rsBlic

Advertisement