Connect with us

FILM

Nikola Đuričko stiže na FEST! A evo i SA KOJIM FILMOM!

Published

on

“Povratak u budućnost“ slogan 49 FEST-a koji se održava uz poštovanje svih epidemioloških mera od 7. do 16. maja 2021. godine. Prema rečima organizatora ovogodišnji Fest je povratak u bioskop u ovo pandemijsko vreme. Selekcija ovogodišnje festivalske edicije je reprezentativna.

Počinje 49. FEST: Povratak u budućnost – Festival presedana

Takođe, mora se naglasiti i da je njegovo održavanje ravno podvigu u trenutku kada se mnogi festivali odlažu. Ipak jedno je sigurno, izbor filmova na 49. Festu na pravi način možete doživeti samo ispred platna festivalskih dvorana. A u tome vam svakako može pomoći i tradicionalna RTS emisija “Hronika FEST-a” koja Beogradski festival prati od njegovog osnivanja.

Kroz pet epizoda autorka emisije Sandra Perović dočaraće vam željno iščekivane festivalske dane i ugostiti filmske stvaraoce koji će u Beogradu predstaviti nove filmove.

HIT! Miodrag Radonjić predstavio NASLEDNIKA! Evo kako izgleda BAĆA JUNIOR!

– Gost prve emisije biće naš poznati glumac Nikola Đuričko, koji će pričati o filmu „Živ čovek“ – najavljuje Sandra Perović.

– Film „Živ čovek“ premijeru će imati na Festu, a njime se otvara i takmičarski deo ovog međunarodnog filmskog festivala.

Prva epizoda „Hronike Festa“ je na programu 8. maja na RTS 2 od 22.50. Ostale će biti emitovane svakog drugog dana na RTS 2 u isto vreme, a repriza je narednog dana.

Foto PROMO

Advertisement