Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – Evo kako su se upoznali MILOŠ BIKOVIĆ i njegova NOVA DEVOJKA! OVO je učinila ZBOG NJEGA!

Published

on

Glumac Miloš Biković već neko vreme uživa u ljubavi sa ruskom plesačicom Arinom Vološinom.

Pročitajte još Igra sudbine 279. epizoda – ŠOK! Sofija će UCENITI NORU! Moraće da PREVARI ALEKSU! Ili…

Kako se navodi, Miloš Biković je, na poziv režisera Nikite Mihalkova, otputovao u Moskvu kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala, i dok ruski mediji pišu o njegovim uspesima na poslovnom planu, Miloš vreme provodi u nikad lepšem društvu.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi NAJVEĆI ŠOK od početka serije! Matija će PUCATI U LUKU! Hoće li Luka PREŽIVETI?

Iako Biković još uvek nije potvrdio vezu sa Arinom, otkriveno je kako su upoznali, prenosi Alo.

Miloš i Arina zaljubili su se na prvi pogled čim su se u oktobru upoznali na jednom javnom događaju u Moskvi. Oboje su zvezde u Rusiji, on u glumi, ona u plesu. Miloš je već godinama pod lupom ruskih medija koji ga prate u stopu. Arina je u centru pažnje otkad je u martu prošle godine osvojila prvo mesto na Ruskom nacionalnom takmičenju u plesu – rekao je izvor i dodao:

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 10 NAJVEĆIH ŠOKOVA koji nas očekuju do KRAJA SERIJE! Sofija će UBITI BRUNERA? Ada će poslati MATIJU u ZATVOR?

Već posle nekoliko nedelja veze, Arina je počela da uči srpski jezik. Rekla je Milošu da bi volela da poseti njegov rodni grad, a on joj je odmah ispunio želju. Doveo ju je u Beograd, gde su dočekali Novu godinu u Bikovićevom stanu sa nekoliko njegovih prijatelja. Arina je bila oduševljena kako su je svi prihvatila i rekla mu je da bi mogla da živi u Beogradu – ispričao je dobro obavešten izvor.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u NASTAVKU…

Inače, plesačicu na Instagramu prate nekoliko Bikovićevih prijatelja, a glumice Nina Janković i Jelisaveta Orašanin neretko joj komentarišu fotografije i dele komplimente, a poznato je da su one i te kako bliske sa Milošem

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Alo

Advertisement