Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – TOP 10 NAJVEĆIH ŠOKOVA koji nas očekuju do KRAJA SERIJE! Sofija će UBITI BRUNERA? Ada će poslati MATIJU u ZATVOR?

Published

on

Igra sudbine polako se bliži velikom jubileju. Uskoro ćemo na TV Prva pogledati i 300. epizodu serije koja svake večeri pred malim ekranima drži stotine hiljada gledalaca. Duže od godinu dana, bez pauze.

Pročitajte još Igra sudbine 278. epizoda – Sofija će dobiti ŠAMAR ZA PAMĆENJE! A Višnja – POLJUBAC!

Avanturama Kanačkih još se ne nazire kraj. Novi likovi dodatno su zakomplikovali radnju poslednjih nedelja, ali Ada Kanački još ne diže ruke od onog što joj pripada. I od svoje porodice. Jer joj je ona najveća svetinja. A neprijatelja koji su se nameračili na nju ima mnogo.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u NASTAVKU

Zato smo se zapitali, koji su to najveći izazovi koji će zadesiti moćnu lavici do kraja serije? Ovo je 10 ključnih pitanja na koje nam Igra sudbine mora dati odgovore.

1. Ko je ubio Boška?

Kod odgovora na ovo pitanje nema mnogo sumnje. Boška je sasvim sigurno ubio Bruner. Baš kao što je presudio i Norinoj i Vidovoj majci. Ipak, između pretpostavke i dokaza – put je dugačak. A ključnu ulogu u razrešavanju ove misterije odigraće upravo supruga doktora koji je procenio da je Boško umro prirodnom smrću. Hoće li Aleksa smoći snage da od žene na samrti izvuče dovoljno dokaza koji će Brunera poslati u zatvor?

PROČITAJTE JOŠ HIT! Zvezda serije IGRA SUDBINE, Milica Milša OTKRIVA kako je zaradila prvi HONORAR! I KOLIKO su nekad zarađivale MANEKENKE!

2. Da li je Sofija ubila svog oca?

Maksim, Sofijin brat, a Božidarkin sin, odslužio je zatvorsku kaznu, koju mu je skratila Ada Kanački. Naravno, da bi dobila ključnog igrača u borbi sa Sofijom Šubarević. U nekoliko navrata Maksim je Sofiju nazvao ubicom. Sasvim je jasno da on smatra baš nju odgovornom za smrt njihovog oca. Nije tajna da je Sofija imala teško detinjstvo i da to što je postala duguje upravo zlostavljanju koje je trpila od ova kao mala. Da li je Šubarevićka na kraju odlučila da uzme pravdu u svoje ruke? I kako bi Ada mogla da iskoristi ovo saznanje u borbi protiv nje?

PROČITAJTE JOŠ TAJNE VINOVE LOZE i TAJKUN – Glumica Vanja Nenadić otkriva da li će biti nastavka hit serija!

3. Hoće li Bruner i Donka uspeti Adi da uzmu sve?

Glavna borba u seriji Igra sudbine otpočetka se vodi oko bogatstva Ade Kanački. Na njega je Bruner bacio oko još dok je Boško bio živ. Očekivao je da će Ada njegovom smrću postati laka meta, ali ispostavilo se da je pogrešio. Zato je oko sebe okupio čitav tim zlikovaca koji su dobili zadatak da osujete Adinu odbranu. Hoće li njihov plan uspeti? Da li će Bruner, Donka i Sofija uspeti da otmu bogatstvo Kanačkih? Podsetimo se, u originalnoj seriji lik koji kod nas tumači Milica Milša završava na ulici. Da li će se ovaj scenario ponoviti i u srpskoj verziji?

PROČITAJTE JOŠ DIVNE VESTI! Glumica NINA JANKOVIĆ porodila se na USKRS! A evo i koje NEOBIČNO IME je odabrala za svoju ĆERKICU!

4. Koju to veliku tajnu krije epizoda 307?

Scenarista serije Igra sudbine Žarko Jokanović najavio je da nas u epizodi 307 očekuje najveći šok otpočetka prikazivanja serije. O čemu li je reč? Koji će to sudbonosni događaj zauvek promeniti tok radnje i uvesti nas u 100 novih epizoda koje ćemo očigledno gledati tek na jesen? Da li će se nešto loše dogoditi Adi?

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine – ŠOK! Pančeta iza rešetaka! OTKRIJTE i ZAŠTO!

5. Šta čeka Sofiju i Matiju na kraju?

Ovo je veliko i važno pitanje, budući da ova dva zlikovca otpočetka serije kroje svoju priču unutar tuđih. Iako je Bruner taj koji im diktira pravila igre, Sofija i Matija imaju svoje interese i uvek zajedno rade na ostvarivanju svojih zamisli. Ovog puta, međutim, situacija se otrgla kontroli. Ada je raskrinkala Matiju. Ona zna apsolutno sve o njemu. I zna da je on i dalje sa Sofijom. Time je čuveni pakt poljuljan. Hoće li Sofija imati strpljenja za Matijine slabosti i strahove. Hoće li mu okrenuti leđa?

PROČITAJTE JOŠ HIT! Marija Karan – SRPSKA ALEKSIS?Glumica OTKRIVA sve o njenom liku u seriji DINASTIJA!

6. Da li će Sofija uspeti da prevari Brunera?

Šubarevićka je konačno saznala da Bruner igra duplu igru. To je i očekivala, ali nije znala da je Klaudija ta koja mu je miljenica. Ona sada zna da je Bruneru samo potrošna roba i da će je on ukloniti čim mu zasmeta ili odsluži ono što je sa njom planirao. Sa druge strane, ona je svesna da Bruner zna sve njene tajne. Drži je u šaci. Ako bismo se služili zdravim razumom, jedino rešenje za ovakvu situaciju za Sofiju Šubarević biće da ubije Brunera. Drugog načina da spase živu glavu nema. Hoće li Sofija biti ta koja će presuditi Bruneru?

PROČITAJTE JOŠ SAZNAJEMO – Počelo snimanje DRUGE SEZONE serije JUNACI NAŠEG DOBA! Evo ŠTA nas očekuje u NASTAVKU!

7. Jesu li Vid i Nora Boškova deca?

Još jedno od pitanja koje pod hitno mora da dobije odgovor. Ovo saznanje u potpunosti će promeniti odnose snaga u seriji Igra sudbine. Ispostavi li se da blizanci Zalad zaista jesu Boškova deca, Luka će ostati bez dela nasledstva. To naravno, nije najveći problem. Budući da su njih u seriju doveli Donka i Bruner nemoguće je da oni iz te situacije neće izvući neku korist za sebe.

PROČITAJTE JOŠ Otkrivamo SVE o seriji SABLJA – KO je UBIO Zorana Đinđića? Dokle se stiglo sa radom na scenariju? Kada nas očekuje PREMIJERA?

8. Sa kime će završiti Luka – sa Žaklinom ili Unom?

Sasvim je jasno da su Una i Luka konačno pronašli zajednički jezik. Oni će bez mnogo sumnje ostati zajedno, ali Igra sudbine je nepredvidiva i zbog toga očekujemo da ovaj suo očekuje još nepredviđenih muka i problema.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Đorđe Milosavljević otkriva SVE o drugoj sezoni serije KALKANSKI KRUGOVI: Stižu VAMPIRI i novi DEMONI? A evo i koji su!

9. Kada će se Mila i Aleksa venčati?

Veridba je pala, ali na svadbu se još čeka. Zašto se Mila i Aleksa još nisu venčali? Kada će konačno Mila Galić postati gospođa Ožegović? Hoćemo li u preostalim epizodama videti još neki šok koji će se isprečiti njihovoj ljubavi?

PROČITAJTE JOŠ Serija JUGOSLOVENKA – OTKRIVAMO: Hoće li biti NASTAVKA? Koliko epizoda je SNIMLJENO? I da li će se snimati NOVE?

10. Da li će Matija završiti u zatvoru?

Dokaza za njegovo hapšenje ima sasvim dovoljno. Međutim, Ada je svojoj sestri dala obećanje da će Matiju zaštiti od svega, i da će se prema njemu odnositi kao prema svom detetu. Iako joj je on radio iza leđa, Ada ima nameru da održi svoje obećanje. Međutim, Matija i dalje ne odustaje. Koje će to biti zlodelo, posle kog Ada više neće imati strpljenja za svog sestrića? Hoće li ga na kraju, ipak, zbog svega, strpati u zatvor?

PROČITAJTE JOŠ Glumica IVANA DUDIĆ za FILM i TV OTKRIVA SVE o nastavku serije IGRA SUDBINE: Hoće li NORA ZALAD ostati DOBRA, ILI nas čeka VELIKI…

Foto Promo

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement