Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – Sledi još jedan OGROMAN ŠOK! Matija je GEJ?! A evo i KO mu je DEČKO!

Published

on

Igra sudbine polako dobija na ubrzanju! Zapleti se ređaju jedan za drugim. Očigledno je da će nam naredne epizode pre velikog finala prve sezone u 307. epizodi doneti pravi haos! Cirkus je u najavi. A nekako imamo osećaj da će ga započeti – Matija.

Pročitajte još Igra sudbine 282. epizoda – ŠOK! Luka i Una će RASKINUTI?

Pitanje koje već dugo kruži oko Adinog sestrića, kao kiša oko Kragujevca konačno je potegnuto- Mnogo nedoumica i naznaka bilo je u pogledu Matijine seksualnosti. Iako on u ekipi važi za verovatno najvećeg zavodnika i ženoljupca, previše puta provukla se mogućnost da je Matija pritajeni homoseksualac.

Pročitajte još Serija EL INOCENTE – OTKRIJTE zašto je ZALUDELA ceo SVET! MARIO KASAS je prvi od 3 RAZLOGA! (TREJLER)

Ovo pitanje pokrenuo je Vid Zalad, nakon što je čuo Lilin i Matijin razgovor. Iako je ova Lilina insisnuacija u tom kontekstu bila pucanj u prazno, ona je sasvim slučajno – pogodila u metu. Sofija je u 281. epizodi matiji sasula u lice to da je čula za mogućnost da je on gej, ali Sofija i ne sluti da u bi u tome moglo biti istine.

Pročitajte još TIĆA u seriji IGRA SUDBINE juri PANČETU, a POGLEDAJTE sa KOJOM LEPOTICOM je u SREĆNOM BRAKU!

Naime, ona je informaciju koju je dobila od Vida očigledno prihvatila sa rezervom i odlučila da je iskoristi protiv Matije. Više da bi mu naudila nego što je zabrinuta da li je tako nešto istina ili laž. Međutim, vratimo li film unazad, shvatamo da postoji veliki broj argumenata zbog kojih bi ova insinuacija mogla da bude velika istina. Da li je Matija zaista GEJ?

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo je NAJPOPULARNIJA GLUMICA iz serije IGRA SUDBINE! Nije ni MILA, a ni ADA!

Sve govori u prilog tome da jeste. Naime, njegov i Zvonimirov odnos nagoveštava da među njima postoji neka hemija. Pa čak i to da su u par navrata i bili zajedno. Poslednje Zvonimirevo priznanje da prema Matiji oseća iskrene emocije, kao i nekoliko ranijih sličnih situacija, dovoljno je da nam razjasni da Matija zaista jeste gej. Ili da barem uz žene – voli i muškarce.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Sledi VELIKI ŠOK! Matija upoznaje OCA! Nećete verovati KO ĆE GA GLUMITI!

Kako će ovo saznanje uticati na dalji tok radnje svima omiljene serije „Igra sudbine“ – tek ćemo videti.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement