Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – Ovo je NAJPOPULARNIJA GLUMICA iz serije IGRA SUDBINE! Nije ni MILA, a ni ADA!

Published

on

Popularna serija “Igra sudbine” već skoro godinu i po dana drži prikovane za mali ekran više od milion gledalaca. Posle 307 epizoda krajem juna biće stavljena tačka na prvu sezonu telenovele, posle čega će, verovatno, otići na letnju pauzu.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! BRUNER ima ŽENU! A evo i KO JE ONA! Upoznao ju je pre ADE KANAČKI!

Zahvaljujući baš ovoj seriji mnoge glumice postale su veoma popularne. Iako većini ovo nije bila prva televizijska uloga, telenovela “Igra sudbine” lansirala ih je među zvezde. Čak i one glumice koje su i pre mogle da se pohvale velikim brojem sledbenika, dobile su novu armiju obožavalaca. To se najbolje može zaključiti po broju pratilaca na “Instagramu”.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Sledi VELIKI ŠOK! Matija upoznaje OCA! Nećete verovati KO ĆE GA GLUMITI!

Olja Lević, koja igra Milu, pre “Igre sudbine” nije bila mnogo aktuelna na ovoj društvenoj mreži. Sada zgodna Kruševljanka može da se pohvali sa 140.000 pratilaca. Zahvaljujući ovoj društvenoj mreži Olja je počela i pristojno da zarađuje od reklamiranja raznih proizvoda i turističkih agencija.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Milena Radulović je unuka slavne folk pevačice! Evo o kome je reč!

Serija Igra sudbine Matea Milosavljevic Olja Levic
Serija „Igra sudbine“: Matea Milosavljević i Olja Lević

Serija “Igra sudbine” promenila je život na bolje i njenoj opakoj suparnici Sofiji. Matea Milosavljević je pre godinu i po razmišljala čak da napusti glumu i trbukom za kruhom ode u Kinu. Posle filma “Pored mene”, u biografiju je upisala svega nekoliko epizodnih uloga. A onda joj se dogodila Sofija Šubarević. Ova zlica joj je donela popularnost i, zasad, 106.000 pratilaca na “Instagramu”. Matea je već dugo promoter jednog sportskog brenda, od koga pristojno zarađuje, a reklamira i druge proizvode na društvenoj mreži.

PROČITAJTE JOŠ: ISAK ŠABANOVIĆ nova ZVEZDA GRANDA otkriva SVE o svojoj BOLNOJ PROŠLOSTI – Zvali su me ONAJ ŠTO VRIŠTI, ali to nije SVE!

Milica Tomašević očarala je domaću publiku sa Nadom. Izdvojila se, pre svega, prirodnom glumom, zbog čega gledaoci kažu da je najbolja glumica od mlađe generacije iz ove serije. Ova lepotica sa Kosova i Metohije, koja je i u privatnom životnu draga i mila, broji 100.000 pratilaca na Instagramu. Milica je takođe veoma uposlena influenserka na ovoj društvenoj mreži.

PROČITAJTE JOŠ: Jedini izlaz 7. epizoda: Ana se seća kako joj je OTAC UBIO MAJKU! U bolnicu dolazi SUZANA! Sledi ŠOK! (VIDEO)

Njena imenjakinja, Milica Milša jedna je od rektih glumica u “Igri sudbine” koja je i pre imala uspešnu TV karijeru. Pamtimo je iz serija Siniše Pavića “Bolji život”, “Srećni ljudi”, “Porodično blago” i “Bela lađa”. Ipak, Ada Kanački joj je najveća uloga u dosadašnjoj karijeri, koja ju je približila mlađoj publici. To se najbolje vidi na “Instagramu”, gde njena armija obožavalaca broji skoro 100.000 pratilaca. Milica često reklamira kozmetičke preparate na ovoj društvenoj mreži, od čega ostvaruje dodatne prihode.

PROČITAJTE JOŠ: UŽAS! Nebojša Glogovac DOŽIVEO je pravi ŠOK u porodilištu nakon rođenja sina! Nećete verovati ŠTA MU SE DOGODILO!

Lidija Vukićević je jedna od najpopularnijih domaćih glumica. Bar kada je reč o broju pratilaca na društvenim mrežama. Milevica Tankosić ima čak 231.000 pratilaca! Osim fotografija na kojoj pokazuje svoju savršenu figuru, zbog čega je stekla veliki broj sledbenika, Lidija često slika svoju kuću. Mnogi hvale njen talenat za uređivanje enterijera, pogotovo pred praznike.

PROČITAJTE JOŠ: Ivan Bosiljčić otkriva sve o JEDNOM NEVEROVATNOM ISKUSTVU koje je doživeo u manastiru HILANDAR! OVO će PAMTITI CELOG ŽIVOTA!

serija Igra sudbine Dragana Mićalović
Serija Igra sudbine: Dragana Mićalović

Ipak, ubedljivo najpopularnija glumica u seriji “Igra sudbine” je Dragana Mićalović. Mlađa sestra Slobode Mićalović može da se pohvali sa 302.000 pratilaca na “Instagramu”. Uz Luku Raca, sa kojim je igrala u seriji “Sinđelići”, Dragana je jedan od najuposlenijih influensera na “Instagramu”. Sudeći po čestim reklamama na ovoj društvenoj mreži, čini se da više zarađuje od “Instagrama” nego od glume.

Foto Promo / Prva / Print screen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement