Connect with us

Top Story

Igra sudbine 282. epizoda – ŠOK! Luka i Una će RASKINUTI?

Published

on

Igra sudbine 282. epizoda koja je na programu u utorak 11. maja od 21.00 na kanalu TV Prva pokrenuće lavinu! Jedna velika ljubav je na udaru zlih ljudi. Ada dobija neočekivanog saveznika. Ali to je tek početak.

Pročitajte još Serija EL INOCENTE – OTKRIJTE zašto je ZALUDELA ceo SVET! MARIO KASAS je prvi od 3 RAZLOGA! (TREJLER)

Kao što smo videli Luka nije nimalo dobro reagovao na ideju da se Ivan i Ada vole. To je pokrenulo njegove stare demone, a jedan zao glas raspiriće i njegovu ljubomoru. Iako se konačno skrasio kraj devojke koja ga iskreno voli, sledi haos. Matija je izvukao svog keca iz rukava i sasuo ga Luki u lice – Una i Vid su bili zajedno.

Pročitajte još TIĆA u seriji IGRA SUDBINE juri PANČETU, a POGLEDAJTE sa KOJOM LEPOTICOM je u SREĆNOM BRAKU!

Luka je poludeo i odlučio da istera stvari na čistac. Uleće u kancelariju kod Une i Vida i traži od njih da priznaju da li je među njima bilo nečega. Una mu priznaje istinu, nadajući se da će on razumeti, ali Luka tek tada poludi. Hoće li Una i Luka raskinuti.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo je NAJPOPULARNIJA GLUMICA iz serije IGRA SUDBINE! Nije ni MILA, a ni ADA!

Za to vreme u Adinu kuću stiže gost iznenađenja – Nora Zalad. Da li je Dinina ćerka odlučila da sve prizna i da se konačno odluči za pravu stranu? Ili je došla da zarije u nož u Adino i Aleksino srce? Za koga će se odlučiti Nora?

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! BRUNER ima ŽENU! A evo i KO JE ONA! Upoznao ju je pre ADE KANAČKI!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (282. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Sledi VELIKI ŠOK! Matija upoznaje OCA! Nećete verovati KO ĆE GA GLUMITI!

 

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement