Connect with us

Top Story

TIĆA u seriji IGRA SUDBINE juri PANČETU, a POGLEDAJTE sa KOJOM LEPOTICOM je u SREĆNOM BRAKU!

Published

on

Glumac Darko Tomović popularnost je stekao ulogom Đukana u seriji “Bolji život”. U međuvremenu igrao je u brojnim filmovima i serijama – “Crni bombarder”, “Lepa sela lepo gore”, “Tri palme za dve bitange i ribicu”, “Vratiće se rode”, “Montevideo, Bog te video”, “Vojna akademija”

U poslednje vreme gledamo ga u ulozi Tiće u seriji “Igra sudbine”.

PROČITAJTE JOŠ Lidija Vukićević je svojoj deci i OTAC I MAJKA! A EVO koji poznati fudbaler joj je bio PRVI MUŽ!

O njegovom privatnom životu ne zna se mnogo, jer intervjue veoma retko daje, iako, kako je rekao, nije imao loša iskustva s novinarima..

– Ne mogu da kažem da sam imao loša iskustva zanemarim li paparaco fotografije nastale u pauzi nekog snimanja, na kojima su me uhvatili kako jedem sendvič, a potpis je bio “crnogorski umetnik ogladneo”. Kome ja sada da objasnim da sam rođen i odrastao u Beogradu, a da mi glumci igramo različite uloge. To što mi je pola familije iz Crne Gore, druga je stvar. Šalu na stranu, smatram da bi ljudi koji se bave javnim poslom, a ne samo umetnici, trebalo da budu prisutni u medijima, ali s povodom – rekao je glumac za Hello pre nekoliko godina, i dodao:

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – ŠOK! BRUNER ima ŽENU! A evo i KO JE ONA! Upoznao ju je pre ADE KANAČKI!

– Moj klasni kolega Žika Todorović ne daje intervjue, a uprkos tome ostvario je blistavu karijeru. Znači, može i tako. Ne znam da li sam nešto propustio što se nisam češće pojavljivao u javnosti, i ne razmišljam o tome. Nisam imao potrebu da dizajniram ni sebe, ni svoju stvarnost. Što bi rekli naši stari “od plana nikad nisam imao hara”.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Sledi VELIKI ŠOK! Matija upoznaje OCA! Nećete verovati KO ĆE GA GLUMITI!

Iako je prvobitno upisao arheologiju, ljubav prema glumi odvela ga je na Fakultet dramskih umetnosti.

Diplomirao u najuspešnijijoj klasi – sa Vesnom Trivalić, Srđanom Todorovićem, Draganom Bjelogrlićem, Miloradom Mandićem, Slobodanom Ninkovićem, Brankom Pujić, Mirjanom Joković, Draganom Petrovićem, Dušankom Dudom Stojanović, Tanjom Venčeloski i Vesnom Stanojević.  Zvali su ih  “12 veličanstvenih”.

PROČITAJTE JOŠ ISAK ŠABANOVIĆ nova ZVEZDA GRANDA otkriva SVE o svojoj BOLNOJ PROŠLOSTI – Zvali su me ONAJ ŠTO VRIŠTI, ali to nije SVE!

– Tako kažu. Činjenica je da smo svi uspeli – rekao je tada Darko.

Oženjen je Ninom, takođe glumicom po obrazovanju, sa kojom ima osmogodišnju ćerku Lanu.

Nina i Darko su se upoznali 2007. radeći na zajedničkom projektu. Kad su četiri godine kasnije u isto vreme posetili bolesnog prijatelja, Darko ju je pozvao na sastanak.

PROČITAJTE JOŠ Jedini izlaz 7. epizoda: Ana se seća kako joj je OTAC UBIO MAJKU! U bolnicu dolazi SUZANA! Sledi ŠOK! (VIDEO)

– Želeći da ostavim utisak, potrudila sam se da se informišem o “subjektu”. Kao svako žensko, presvukla sam se sto puta, na kraju sam obukla belu haljinu i pomislila da je to – to ako i on dođe u belom. Naravno, imao je belu košulju, ali pravi šok tog 12. jula 2011. priredio mi je kad je u kafeu na Gardošu ustao da pozdravi drugaricu sa klase Branku Pujić, koja je mojoj grupi na fakultetu bila asistentkinja na kataderi za balet – rekla je Nina za magazin Gloria 2019., i dodala:

– Bila je to fora, sad zvana “Branka momenat”, ali onda nije bilo nimalo smešno, bukvalno sam poskočila sa stolice kad sam je ugledala. Jer sve vreme sam se pitala šta ću ako me sa Darkom u ponoć vide Branka ili ne daj bože Dragan Petrović Pele, naš asistent, a Darkov klasić i blizak prijatelj.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine – Sledi NOVI ŠOK! Žaklina i Vid će biti ZAJEDNO! Ali ona NE ZNA da je to VELIKA BRUNEROVA ZAMKA! Evo i…

Te noći sve im je išlo naruku, pa i filmska scenografija: između dve zgrade video se zvonik Nikolajevske crkve i pun mesec iznad krsta.

– Ništa to ona nije videla, jer je gledala samo u mene. Kad se okrenula, ostala je bez teksta – rekao je tada Darko.

Venčali su se 2012. godine.

Foto Printskrin/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Hello/Gloria/Instagram

Advertisement