Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Sledi VELIKI ŠOK! Matija upoznaje OCA! Nećete verovati KO ĆE GA GLUMITI!

Published

on

Igra sudbine nema nameru da se zaustavi. Posle niza iznenađenja kojima nam je uspešno zaljuljala tlo pod nogama, stiže još jedno. I to veliko. Scenarista Žarko Jokanović novim likovima već je obogatio paletu junaka koji nas zabavljaju svakog dana. Tako smo upoznali blizance Zalad. Nora i Vid već uzimaju maha svojim poduhvatima – malo dobrim, malo lošim.

Pročitajte još TOP 10 NAJBOLJIH ULOGA Dragana Nikolića – Od Džimija Barke, preko Prleta i Flojda do Urketa! Ovih 10 rola obeležilo je karijeru slavnog glumca

Ali sa njima se spisak novih lica u seriji Igra sudbine ne završava. Posle Nore i Vida, na scenu je stupio i Filip Dodović, koga je dočarao glumac Miki Damjanović. On je Lilin tajni adut kojim će pokušati da razdvoji Adu i Ivana. Ispostavilo se da Lila još nije odustala od svoje zamisli da Ivan Ožegović nije dovoljno dobar za njenu Adicu.

Pročitajte još ŠOK! Milena Radulović je unuka slavne folk pevačice! Evo o kome je reč!

Seriju su još ranije obogatile i dve junakinje – ministarka Mileva i njena ćerkica Žaklina. Međutim, one, baš kao i inspektorka Stana Dželetović već su deo stare garde popularne telenovele. A kako smo nedavno otkrili – vreme je da upoznamo i neke nove.

Uskoro nam sledi jedan veliki šok, koji bi mogao znatno da promeni tok radnje. Na scenu će stupiti još jedan veoma važan lik. Ovog puta on nam dolaze sa strane negativaca, ali to ne znači i da će taj junak biti negativac.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NOVI ŠOK! Žaklina i Vid će biti ZAJEDNO! Ali ona NE ZNA da je to VELIKA BRUNEROVA ZAMKA! Evo i KAKO…

A reč je o… Matijinom ocu. Tako je. Uskoro ćemo saznati malo više o prošlosti Adinog sestrića Matije, i to kroz lik njegovog oca. Kakve tajne krije ovaj čovek, i na koji način je dnevnik koji je Ada Kanački dala Matiji povezan sa ovim čovekom?

Međutim, ono što je još zanimljivije od toga da ćemo u seriji uskoro videti Matijinog oca jeste pitanje – ko će ga glumiti. I verovali ili ne, to će biti upravo pravi otac Pavla Jerinića, koji je u seriji dočarao lik Matije – glumac Branko Jerinić. Dakle, Pavle i Branko će i u seriji Igra sudbine igrati SINA i OCA!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement