Connect with us

Top Story

ŠOK! JANKO iz serije IGRA SUDBINE krije VELIKU TAJNU! Nećete verovati O ČEMU JE REČ!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Glumca Miljana Davidovića gledamo u ulozi Janka u seriji „Igra sudbine“, a o njegovom živoztu se ne zna mnogo.

Rođen je u Sanskom Mostu, diplomirao je glumu u klasi Predraga Ejdusa, i stalni je član Narodnog pozorišta Kikinda od 2005. godine.

Pročitajte još Petar Strugar DRUGI PUT postao TATA! A evo i KO je MAJKA njegove DECE!

Tokom 2017. godine, sa malih ekrana je pozivao gledaoce da učestvuju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“. To je bila prva nagradna igra u kojoj je učestvovao. Tada je u jednom intervjuu rekao da je i glumcima potrebna sreća, kao i svima ostalima.

U to vreme, pored stalnog angažmana u Kikindi, igrao je i u „Novosadskom Novom Teatru“, gde su se okupili glumci iz raznih vojvođanskih pozorišta.

– Uspeli smo da oživimo jos jednu scenu na ovim našim pozorišnim ledinama. U tom gradu mi živi porodica, pa sam često na relaciji Novi Sad-Kikinda, rekao je glumac tada za Kurir, i opisao saradnju sa Kokanom Mladenovićem u predstavi „Kauboji“ kikindskog teatra.

Pročitajte još TOP 10 – NAJPOPULARNIJE SRPSKE GLUMICE! ŠOK! Sloboda Mićalović NIJE na PRVOM MESTU! A evo KO JESTE!

Kokan Mladenović je čovek sa kojim bih mogao uvek da radim. Moram priznati da nisam sarađivao sa duhovitijim bićem u pozorištu. Fantastično smo nedavno sa „Kaubojima“ prošli u Vinkovcima i Virovitici. Publika i domaćini su nas primili na najbolji mogući način. U Hrvatskoj su „Kauboji“ veoma popularni, a naša izvedba teksta Saše Anočića baš ih je oduševila.

Pročitajte još Igra sudbine 283. epizoda: Ada će ZBOG OVOG raspaliti ŠAMARČINU Luki! Doktoreva žena STIŽE u vilu KANAČKI. Sledi ŠOK!


Ono što je manje je poznato je to da je Miljan pisao scenarije, i učestvovao u realizaciji nekoliko serija.

– To sa scenarijima je krenulo iz potpune dokolice. Određenim ljudima se svidelo pa smo snimili seriju „Daleko je Holivud“, koju će uskoro publika gledati na malim ekranima – rekao je tada glumac, i opisao radnju.

– Neobičnu priču o provincijskom pozorištu pred gašenjem i svakodnevnim zgodama i nezgodama glumaca, reditelja, tehničara, upravitelja i drugih likova, čija je svakodnevica protkana duhovitim zapletima i teorijama zavere, dočaraće Predrag Ejdus, Petar Božović, Danica Maksimović, Boris Komnenić i mnogi drugi kojima se ovim putem moram zahvaliti.Verovao sam i ostvarilo mi se, a oni su verovali meni.

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO šta gledamo posle serije JEDINI IZLAZ na RTS!

Kazao je da ne zna zašto se opredelio za glumu.

– Jednostavno se tako dogodilo. Da nisam glumac, bio bih rokenrol zvezda ,to je sigurno – rekao je glumac tom prilikom.

Pročitajte još HIT! Dragan Jovanović otkriva ZAŠTO serija MOJ ROĐAK SA SELA nije dobila NASTAVAK, i KO su za njega SREĆNI LJUDI!

Inače, serija „Daleko je holivud“ prikazana je tokom 2019. na televiziji Superstar.

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement