Connect with us

FILM

OVO su najveći BLAMOVI SRPSKIH GLUMACA! Bikovića ISPALILA obožavateljka, Andrija PAO sa scene, a Mirka Vasiljević…

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Svima nama se u životu mnogo puta dogodilo da se zbog neke neprijatne situacije postidimo. Sigurno ste bar nekad pali na ulici, ili napravili lapsus.

Za danas smo izdvojili deset blamova naših glumaca.

Pročitajte još ŠOK! JANKO iz serije IGRA SUDBINE krije VELIKU TAJNU! Nećete verovati O ČEMU JE REČ!

Anđelka Prpić

Gostujući jednom u emisiji „Šok tok“, Anđelka je objasnila zašto nosi etiketu – „kraljica pogrešnih pitanja“.

– Bila sam treća srednje kada sam se prijavila za emisiju „Generalna proba“ na trećem kanalu i u tom serijalu sam pobedila. Kada je krenuo novi serijal, pozvali su me da budem u žiriju zajedno sa Vojom Nedeljkovićem i Slobodanom Bodom Ninkovićem.

Anđelka je rekla da je tada, kao i svi srednjoškolci, verovala da sve zna, pa je sebi dala za pravo da malo opusti atmosferu i upusti se sa Bodom u neobavezni razgovor.

– Kako ste Bodo, kako je sa blizancima, da li plaču, kako je Nataša? – pitala ga je ona, mislivši da su on i Nataša Ninković, koja je u tom periodu rodila blizance, u braku.

– On ukapira zašto ga ja pitam za blizance i verovatno je pomislio „Ko je gospođica, odstranite je ako može“, ali je prešao preko toga, kao da to nije ništa, ne bi li umanjio moju sramotu – rekla je tada glumica.

Uroš Đurić

Kviz „Potera“, koji se prikazuje na Radio-televiziji Srbije jedan je od najpopularnijih kvizova ikada. Jedan od „tragača“, koji bi trebalo da znaju odgovore na sva pitanja u tom kvizu, je i Uroš Đurić.

Jednom prilikom, pre nekoliko godina, tokom čitave emisije, Urošu je bio otkopčan šlic. Da stvar bude gora, gledaoci su se pitali da li je popularni anđeo iz filmskog serijala „Mi nismo anđeli“, uopšte imao donji veš.

Pročitajte još TOP 10 – NAJPOPULARNIJE SRPSKE GLUMICE! ŠOK! Sloboda Mićalović NIJE na PRVOM MESTU! A evo KO JESTE!

Miloš Biković

Glumac Miloš Biković doživeo je blam kada je na jednom događaju pomislio da se slika sa obožavateljkom, a ona nije obratila pažnju na njega.

Fanovi Miloša Bikovića čekali su u redu za fotografisanje, a onda mu je prišla devojka koja mu je okrenula leđa. Devojka je verovatno htela da se fotografiše ne obraćajući pažnju na osobu pored, a glumac to nije odmah shvatio, pa je krenuo da je zagrli. Kada je shvatio da je ona želela sama da se slika, onda je iz šale on njoj okrenuo leđa.

Pročitajte još Igra sudbine 283. epizoda: Ada će ZBOG OVOG raspaliti ŠAMARČINU Luki! Doktoreva žena STIŽE u vilu KANAČKI. Sledi ŠOK!

Miloš je snimak ove situcije podelio sa pratiocima na Instagramu, i za kratko vreme postao je pravi hit na internetu.

– Moram da priznam da sam ja jedna divna dekoracija… živa… interaktivna… – napisao je tada Biković.

Viktor Savić

Ekipa emisije „Paparaco lov“ snimila je u dva navrata glumca Viktora Savića kako puši „čudan smotuljak“.

Naime, na snimku iz 2013. se videlo kako Savić, u društvu koleginica Marije Vicković i Katarine Radivojević, uživa nakon premijere svoje predstave u Budvi, te su uz piće međusobno počeli da razmenjuju i cigaretu koju su naizmenično pušili, i koja je, po načinu korišćenja, autore emisije neodoljivo podsetila na „džoint“.

Pročitajte još TOP 10 NAJBOLJIH ULOGA Dragana Nikolića – Od Džimija Barke, preko Prleta i Flojda do Urketa! Ovih 10 rola obeležilo je karijeru slavnog glumca

Slična situacija se dogodila i 2018. godine.


Inače, Viktor Savić je i ranije imao problema sa posedovanjem i korišćenjem marihuane. Glumac je 2006. godine bio optužen i osuđen za posedovanje iste.

Milena Božić

Blam ove glumice i ne bi bio bogzna šta, da nije završio u jednoj seriji. Naime, tokom snimanja jedne scene u seriji „Klan“, Milena, koja igra Jucu, se okliznula hodajući po blatu. Iako se glumica tom prilikom nasmejala, reditelj Boban Skerlić odlučio je da ta scena takva uđe u seriju.

Pročitajte još HIT! Dragan Jovanović otkriva ZAŠTO serija MOJ ROĐAK SA SELA nije dobila NASTAVAK, i KO su za njega SREĆNI LJUDI!

Sofija Rajović

Blam ove glumice bio je proglašen blamom godine. Naime, tokom 2015. godine, Sofija je bila voditelj u glumačkom takmičenju „Audicija“ na televiziji Pink. U jednoj emisiji, pitala je žiri šta da radi s takmičarem: „Da li da ga p*šim ili da ga pustim?“

Publika se nasmejala, a glumica se nekako izvukla iz neprijatne situacije.

Pročitajte još AMMAR MEŠIĆ – Između IGRE PRESTOLA i IGRE SUDBINE našao se i u IGRI MRŽNJE! A evo i ZAŠTO!

Danijela Vranješ

U današnje vreme, objavljivanje fotografija bez upotrebe „fotošopa“ i raznih filtera za ulepšavanje, je gotovo nezamislivo. Ipak, nekad se poznatima dogodi da preteraju, ili – još gore – da pokažu da ne znaju da koriste sve ta „čuda“ moderne tehnologije.

Pre nekoliko godina, glumica Danijela Vranješ, je upravo pokazala ovo potonje. Naime, ona je na Instagramu tada objavila fotografiju, na kojoj se, osim što je imala „sumnjivo“ uzak struk, video i deformisan zid iza nje.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KADA počinje snimanje DINASTIJE i KAKO će izgledati LUKSUZNA VILA srpskih KARINGTONA!

Mirka Vasiljević

Glumica Mirka Vasiljević se opasno izblamirala 2016. godine. Naime, ona je tada učestvovala u kvizu „Ja volim Srbiju“.

Prilikom pogađanja zagonetne ličnosti, Nele Karajlić je pokušao Mirki da objasni da je reč o Mihajlu Pupinu, tako što je rekao: „Srbin. Živeo u Americi, a nije Tesla “ – na šta je Mirka brzinom munje odgovorila: „Ajnštajn!“

Pročitajte još SAZNAJEMO – Počinje serija BELEŽNICA! A evo i KADA, i NA KOM KANALU!

Marija Karan

Glumica, koju ćemo uskoro gledati u srpskoj verziji kultne serije „Dinastija“, već dugo živi na relaciji Evropa – Amerika. Ona se nedavno izblamirala kada se preko Skajpa uključila u jutarnji program Prve televizije.

Naime, Marija je tokom čitavog intervjua davala konfuzne odgovore, a vrhunac je bio kada je na pitanje da li uskoro planira da snima u Srbiji rekla:

– Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London, ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem.

Pročitajte još ŠOK! Da li ste znali da ste AMBASADORU iz serije IGRA SUDBINE – SEDELI U KRILU? Otkrijte i KAKO!

Bilo je veoma interesantno saznati od Marije Karan da pre deset godina nismo koristili mejl.

Andrija Milošević

Andrija je jedan od najpopularnijih glumaca, i pre svega – komičara. Stoga ne čudi što svako malo publiku nasmeje do suza. Međutim, jednom prilikom, publiku je nasmejao do suza – nehotice.

Naime, prilikom igranja jedne predstave, Andrija se zagledao u svog partnera na sceni, i pao sa bine.

– Publika se smejala i vrištala na sav glas, a meni je bilo bezveze. Bolelo me je, ne znam ni ja koji deo tela od pada. Svima je bilo smešno, a ja pucam od bolova i blama. Sreća nas glumaca je ta sto može da se protumači da je to deo predstave, ali nije bio. Stvarno sam se izblamirao – rekao je tada glumac za Nova.rs.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK – HIT! Počinje snimanje TREĆE SEZONE! A evo i ŠTA nas očekuje u NOVIM EPIZODAMA! Premijera zakazana za…

Kao što rekosmo na početku, blamovi se dešavaju svima, pa i onim najboljima. Padneš, ustaneš, obrišeš se, i nastaviš kao da se ništa nije desilo.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Continue Reading
Advertisement