Connect with us

Featured

TOP 10 – NAJPOPULARNIJE SRPSKE GLUMICE! ŠOK! Sloboda Mićalović NIJE na PRVOM MESTU! A evo KO JESTE!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Nekada se popularnost merila nagradama, priznanjima, aplauzima, tiražima, brojem prodatih karata u pozorištu, bioskopu, na koncertima itd. Danas, međutim, pored svega pomenutog, društvene mreže su postale najbolji pokazatelj nečije popularnosti. Ponekad se čak stiče utisak da se javne ličnosti takmiče u tome ko ima više pratilaca.

Pročitajte još Igra sudbine 283. epizoda: Ada će ZBOG OVOG raspaliti ŠAMARČINU Luki! Doktoreva žena STIŽE u vilu KANAČKI. Sledi ŠOK!

Za danas smo, u skladu sa trendom, odlučili da napravimo listu – deset srpskih glumica sa najvećim brojem pratilaca na Instagramu.

10. Jelisaveta Orašanin – 139.000

https://www.instagram.com/p/CN2WPLegzjC/

Na desetom mestu nalazi se glumica koju je publika najbolje upoznala i zavolela u seriji „Vojna akademija“. Pored ove, gledali smo je i u seriji „Ubice mog oca“, „Slučaj porodice Bošković“, kao i u filmovima „Hotel Beograd“, „Amanet“, „Panama“…

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO šta gledamo posle serije JEDINI IZLAZ na RTS!

Udata je za košarkaša Miloša Teodosića. Pre nego što se udala, Jelisaveta Orašanin je sedam godina bila u vezi sa glumcem Vukom Kostićem.

9. Olja Lević – 140.000

https://www.instagram.com/p/COYGTXkp0D6/

Olju smo upoznali u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, u ulozi Zorice, međutim najveću popularnost ova glumica doživela je u seriji „Igra sudbine“, u kojoj tumači lik Mile. Osim u „Igri sudbine“, gledamo je i u seriji „Urgentni centar“.

Pročitajte još HIT! Dragan Jovanović otkriva ZAŠTO serija MOJ ROĐAK SA SELA nije dobila NASTAVAK, i KO su za njega SREĆNI LJUDI!

Glumica mnogo radi, ali u slobodno vreme voli da otputuje sa kolegama, i te trenutke rado deli sa pratiocima na Instagramu.

8. Marijana Mićić – 141.000

https://www.instagram.com/p/COVzo4Fjkrm/

Iako je po obrazovanju glumica, Marijanu smo upoznali u rijaliti šou programu „Jednostavan život“. Najveću popularnost je stekla vodeći rijaliti šou „Veliki brat“, kao i muzičko takmičenje „Pinkove zvezdice“.

Pročitajte još AMMAR MEŠIĆ – Između IGRE PRESTOLA i IGRE SUDBINE našao se i u IGRI MRŽNJE! A evo i ZAŠTO!

Ova popularna glumica i voditeljka igrala je i u serijama „Ljubav i mržnja“, „Bela lađa“, „Urgentni centar“, „Šifra Despot“, „Tate“, a ovih dana je pratimo u seriji „Tri muškarca i tetka“ i „Ljubav ispod zlatnog bora“.

7. Tamara Dragičević – 151.000

https://www.instagram.com/p/COqELwajYef/

Publika je Tamaru upoznala u seriji „Miris kiše na Balkanu“, a naročito zavolela  u „Vojnoj akademiji“. Igrala je i u filmu „Montevideo, Bog te video“, kao i u nastavku „Montevideo, vidimo se“, zatim „Bićemo prvaci sveta“, „Igra u tami“

Učestvovala je i u rijaliti šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KADA počinje snimanje DINASTIJE i KAKO će izgledati LUKSUZNA VILA srpskih KARINGTONA!

U braku je sa kolegom Petrom Benčinom, sa kojim ima ćerku Stašu i sina Lazara.  Brat joj je takođe popularni glumac Miodrag Dragičević.

6. Nina Janković – 191.000

https://www.instagram.com/p/CN5y6sGDwzi/

Ova Šapčanka proslavila se ulogom Valerije u filmu „Montevideo, Bog te video“, za koju je dobila nagradu MTV Movie Award. Veliku popularnost je stekla i u serijama „Jagodići“, „Budva na pjenu od mora“ i „Ubice mog oca“. Igrala je i u filmovima „Bićemo prvaci sveta“, „Dnevnik mašinovođe“… Nedavno smo je gledali u dvostrukoj ulozi u hit seriji „Kalkanski krugovi“.

Pročitajte još SAZNAJEMO – Počinje serija BELEŽNICA! A evo i KADA, i NA KOM KANALU!

U braku je sa Matejom Dičićem, sa kojim ima sina Vukašina, i ćerku Ivanku.

5. Lidija Vukićević – 231.000

https://www.instagram.com/p/CNnrTBPn2Z8/

Na visokom petom mestu nalazi se glumica koja ovih dana doživljava novi talas popularnosti. Iako je najveću slavu doživela u seriji „Bolji život“, Lidija ovih dana blista u seriji „Igra sudbine“, u ulozi ministarke Milevice.

Ova bivša narodna poslanica igrala je u mnogim kultnim filmovima, kao što su „Žikina dinastija“, „Lutalica“, „Dobro veče, džezeri“, „Špijun na štiklama“, „Vampiri su među nama“

Pročitajte još SAZNAJEMO – Počinje serija BELEŽNICA! A evo i KADA, i NA KOM KANALU!

Atraktivna glumica, za koju vreme kao da je stalo u prošlom veku, bila je u braku sa fudbalerom Mitrom Mrkelom, sa kojim ima sinove Andreja i Davida.

4. Sandra Silađev – 276.000

https://www.instagram.com/p/COvMYxknm9d/

Ova glumica popularnost je stekla snimajući skečeve na Jutjubu, kao Dinja.Veoma je uspešna kao stend-ap komičarka. Pisala je scenario za hit seriju „Istine i laži“, u kojoj je i glumila. Objavila je i dva stripa.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Radoš Bajić za FILM i TV: Još čekam seriju koja će SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA skinuti sa TRONA! A EVO i ŠTA će uraditi kada se TO DOGODI…

Sandra se bavila  i vajarstvom, igrala u lutkarskom putujućem pozorištu, ali i u Centru za smeštaj i boravak dece i omladine ometene u razvoju. Režirala je predstavu „Nada u Beogradu“, na sopstveni tekst, a pisala je i kratke priče za portal Blic žena.

3. Dragana Mićalović – 302.000

https://www.instagram.com/p/COn3gAxhM2z/

Bronzanu „Instagram medalju“ osvojila je Dragana Mićalović, koju ovih dana gledamo u ulozi Une u seriji „Igra sudbine“. Ovu, danas veoma popularnu glumicu, publika je upoznala u seriji „Priđi bliže“, a nizale su se i druge, kao što su – „Nepobedivo srce“, „Zvezdara“, „Sinđelići“, „Urgentni centar“ itd. Igrala je i u filmovima „Marko Kraljević – fantastična avantura“ i „Vrati se, Zone“.

Pročitajte još JUNACI NAŠEG DOBA – Otkrivamo SVE o DRUGOJ SEZONI! Mirka Vasiljević OTIMA VRUĆKA od MILICE MILŠE! A evo I KAKO!

Dragana je mlađa sestra glumice Slobode Mićalović.

2. Sloboda Mićalović – 334.000

https://www.instagram.com/p/CNwyXXjLef5/

Ako mlađa sestra osvaja bronzanu, red je da starija sestra osvoji srebrnu „Instagram  medalju“. Bar tako kaže broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Slobodu smo upoznali u filmu „Zona Zamfirova“, a veliku popularnost je doživela u seriji „Mješoviti brak“. Igrala je glavne uloge u hit serijama „Ranjeni orao“, „Nepobedivo srce“; „Jagodići“, „Čizmaši“, „Santa Maria della Salute“, „Koreni“, a trenutno je gledamo u seriji „Tajna vinove loze“. Igrala je i u filmu Emira Kusturice„Na mlečnom putu“.

Pročitajte još ŠOK! Da li ste znali da ste AMBASADORU iz serije IGRA SUDBINE – SEDELI U KRILU? Otkrijte i KAKO!

Dobitnica je mnogobrojnih nagrada. Između ostalih Zoranov brk, Plaketa „Žanki u čast“, FIPRESCI, Oskar popularnosti itd.

Udata je za glumca Vojina Ćetkovića, s kojim ima dve ćerke – Milu i Veru.

1. Anđelka Prpić – 369.000

https://www.instagram.com/p/CNsD1tQhSNB/

Prvo mesto na listi i zlatna „Instagram medalja“ , koju smo ustanoivili za ovu priliku, pripala je Anđelki Prpić.

Ova Požarevljanka popularnost kao glumica je stekla u seriji „Žene sa Dedinja“, ali tada sigurno nije ni slutila da će pravu slavu tek osetiti. To se dogodilo u hit sitkomu „Anđelka i Andrija“, u kojoj je igrala sa Andrijom Miloševićem. Igrala je i u serijama „Ne diraj mi mamu“, „Nek ide život“ i „Radio Mileva“, trenutno je gledamo u hit seriji „Jedini izlaz“, koja je premijerno prikazana kao film.

Pre svih ovih uloga, Anđelka se oprobala kao voditeljka u emisiji „48 sati svadba“. Vodila je i emisije „Noćni TV projekat“, „Bulevar od 5 do 5“, „100 ljudi, 100 ćudi“, „Drž’ ga Božo“.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Milica Milša više NIJE ADA KANAČKI! Fanovi U NEVERICI!

Sa bivšim mužem Dariom Prpićem ima sina Jakšu.

Instagram, kao što vidimo, ne služi samo za objavljivanje fotografija, nego može da ukaže na to koliko je neko popularan. Osim toga, mnoge dame sa ove liste, na pomenutoj društvenoj mreži reklamiraju razne proizvode, i tako ostvaruju dodatni izvor prihoda, baš kao što rade i svetske zvezde. Od viška glava ne boli. Naročito u doba koronavirusa.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement