Connect with us

Top Story

Igra sudbine 283. epizoda: Ada će ZBOG OVOG raspaliti ŠAMARČINU Luki! Doktoreva žena STIŽE u vilu KANAČKI. Sledi ŠOK!

Published

on

Igra sudbine 283. epizoda, koja je na programu u sredu 13. maja od 21.00 na TV Prva, doneće velike preokrete! Neko će dobiti šamarčinu, neko će biti poliven vodom, a neko će konačno progovoriti posle dugo godina ćutanja.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – EVO šta gledamo posle serije JEDINI IZLAZ na RTS!

Vid je izveo Marijanu na romantični sastanak. Za to je saznala Žaklina i uputila se pravo na mesto njihovog susreta. Nakon što prekine njihov dejt, Žaklina će Marijanu politi vodom usred restorana.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Dragan Jovanović otkriva ZAŠTO serija MOJ ROĐAK SA SELA nije dobila NASTAVAK, i KO su za njega SREĆNI LJUDI!

Maksim je obećao Adi i Vukašinu da će slediti njihove instrukcije, ali Brunem se nameračio da i tu umeša svoje prste. On preko Donke pokušava da ga obrlati i počne da mu daje instrukcije. To se Maksimu neće dopasti.

PROČITAJTE JOŠ: Jedini izlaz 9. epizoda: ŠOK!!! Suzana saznaje da je Ana UBILA SAŠU! Sprema joj OSVETU! Evo šta je SMISLILA!

Posle kratke idilične atmosfere, u kući Kanačkih ponovo će početi da “sevaju munje”. Nakon što pretera sa nedoličnim ponašanjem, Luka će od majke dobiti težak šamar. Šta li je to uradio kada je toliko razbeseno uvek mirnu i staloženu Adu?

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Da li ste znali da ste AMBASADORU iz serije IGRA SUDBINE – SEDELI U KRILU? Otkrijte i KAKO!

Matija će se zaprepastiti kada sazna da je upravo Lila dala Adi dnevnik njegove majke.

Posle dugo oklevanja, doktorova žena stiže u dom Kanačkih… Izgleda da je odlučila da sve otkrije Adi pre nego što ode na onaj svet.​

PROČITAJTE JOŠ: AMMAR MEŠIĆ – Između IGRE PRESTOLA i IGRE SUDBINE našao se i u IGRI MRŽNJE! A evo i ZAŠTO!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (283. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo KADA počinje snimanje DINASTIJE i KAKO će izgledati LUKSUZNA VILA srpskih KARINGTONA!

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement