Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO – EVO šta gledamo posle serije JEDINI IZLAZ na RTS!

Published

on

Piše Jovana VUKAŠINOVIĆ

Uz Anu Kolarov u seriji „Jedini izlaz“ na frekvenciji Radio televizije Srbije bićemo ovog i narednog vikenda (15, 16, 22. i 23. maj). Videćemo kako se i da se Ana oporavila od užasnih događaja kojima je svedočila tokom skoro celog svog života. Sigurni smo da će mnogo toga biti jasnije u samom finalu serije „Jedini izlaz“. Do tog kraja dele nas još četiri epizode, a kako smo vas već navikli svaku od preostalih epizoda uredno ćemo najavljivati na našem portalu.

Jedini-izlaz-6-epizoda
Scena iz serije Jedini izlaz

OTKRIVAMO – Evo KADA počinje snimanje DINASTIJE i KAKO će izgledati LUKSUZNA VILA srpskih KARINGTONA!

Posle bioskopskog prikazivanja „Jedini izlaz“ dobio je verne pratioce i uz male ekrane, a interesovanje gledalaca raste iz vikenda u vikend. Tome je doprinela sjajna glumačka ekipa – Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Toni Mihajlovski i mnogi drugi, kao i reditelj filma i serije Darko Nikolić.

SAZNAJEMO – Počinje serija BELEŽNICA! A evo i KADA, i NA KOM KANALU!

Još četiri epizode deli nas od kraja „Jedinog izlaza“ na RTS pa se pitanje koja će serija biti emitovana u prajm tajmu nakon ove, samo nametnulo.

Igra sudbine 282. epizoda: ŠOK! Matija OKREĆE Luku PROTIV Une! EVO kako će ih RASTAVITI!

– Serijom „Jedini izlaz“ završavamo premijerna emitovanja u udarnom terminu – kaže urednik domaćeg serijskog programa RTS Marko Novaković za Film i TV.

– Još uvek nismo odlučili koju ćemo seriju emitovati u tom vikend terminu, ali kako vreme postaje lepše, a epidemiološka situacija se poboljšava krećemo sa nešto drugačijim tempom. U poslednje vreme RTS je emitovao mnogo premijernih naslova, pa ovu polusezonu završavamo sa „Jedinim izlazom“. Na jesen će biti novih premijernih serija, ali i nastavaka onih koje je publika zavolela.

Branilac Milena Predić
Milena Predić u seriji Branilac

Na jesen ćemo gledati „Beležnicu profesora Miškovića“, koju oni nestrpljivi mogu uskoro da gledaju na Superstar TV. Trenutno Javni servis Srbije, između ostalog, radi i na seriji „Branilac“.

AMMAR MEŠIĆ – Između IGRE PRESTOLA i IGRE SUDBINE našao se i u IGRI MRŽNJE! A evo i ZAŠTO!

– Veoma sam zadovoljan kako teče snimanje serije „Branilac“. Serija se snima prema autentičnim advokatskim pričama i slučajevima koji su potresali domaće pravosuđe. Ona će biti emitovana u novoj TV sezoni, ali neće biti u udarnom terminu, takozvanom prajm-tajmu. Verovatno ćemo „Braniocu“ dati termin od 20.00 na Drugom programu RTS. To je bio i slučaj sa sjajnim serijalom „Tajne službe Srbije“ – zaključuje Novaković.  

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement