Connect with us

Top Story

Nataša Drakulić za FILM I TV demantuje pisanja domaćih medija: U seriji UBICE MOG OCA nema SRPSKIH POLITIČARA i MAFIJAŠA! Evo O ČEMU JE REČ!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

U razgovoru sa Natašom Drakulić koja kao autor potpisuje niz najuspešnijih domaćih serija i filmova, među kojima su – Ubice mog oca, Državni službenik, Pevačica, Dara iz Jasenovca… nismo mogli, a da se ne osvrnemo na novinske članke koje ovih dana prenose portali.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Milica Milša OTKRIVA kada počinje DRUGA SEZONA i koji nas to VELIKI UŽAS čeka na KRAJU PRVE!

Naime, pojavila su se svedočenja poznavalaca domaće političke i krimi scene o tome da se u seriji „Ubice mog oca“, čiji je Nataša scenarista, mogu prepoznati neki zločini iz stvarnog života. Pitali smo je – ima li u tome istine?

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Sledi veliki ŠOK! Strahinjina MAJKA izlazi iz LUDNICE! A evo i KOJA legendarna glumica će je GLUMITI!

– To o čemu se ovih dana piše u medijima, o toj povezanosti događaja iz „Ubica mog oca“ sa nekim političarima i kriminalcima je, malo reći, smešno. Scene na koje obraćena posebna pažnja su iz prve sezone serije. Ipak, tu kesu nismo izmislili mi. Taj rekvizit je već dugo u upotrebi i za prodavnicu, ali, eto, i za iznuđivanje priznanja. Nismo jedini koji smo upotrebili kesu u tu svrhu, pa toga ima u skoro svim filmovima holivudskih krimića ili akcija – kaže kroz osmeh Nataša za naš portal.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Počelo snimanje srpske DINASTIJE! A evo i KAKO Marija Karan izgleda kao srpska ALEKSIS! (FOTO)

– Često se dešavalo da se neke scene koje napišem dogode i u stvarnom životu, ali ja inspiraciju i crpim iz realnog života – zaključuje ona.

Pročitajte još SAZNAJEMO – Serija PEVAČICA ogoliće ESTRADU DO KOŽE! Saznaće se SVE! Kako se prave lažni skandali, KO su današnje ZVEZDE… A evo ZA i kada je zakazana PREMIJERA!

I dok čekamo premijeru „Pevačice“, petu sezonu „Ubica mog oca“, novu sezonu „Državnog službenika“ i pet epizoda „Dare iz Jasenovca“ nadamo se da će se naša sagovornica dobro odmoriti, kako bi imala dovoljno inspiracije za nove sezone u kojima ćemo uživati.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o NOVIM SEZONAMA serija RADIO MILEVA i KAMIONDŽIJE D.O.O! Sledi još MNOGO NASTAVAKA, a evo i KADA!

ZABRANJENO KOPIRANJE DELA ILI TEKSTA U CELINI BEZ NAVOĐENJA IZVORA

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement