Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – Sledi NOVI ŠOK! Udaje se DIJANA ERSKI? A evo i ZA KOGA! Krije ga kao ZMIJA NOGE!

Published

on

Zvezda serije Igra sudbine, glumica Iva Štrljić, u poslednjoj prošlonedeljnoj epizodi prikazanoj 14. maja još jednom je briljirala u roli Dijane Erski.

Pročitajte još ŠOK! Vojin Ćetković je pre braka sa SLOBODOM MIĆALOVIĆ bio oženjen poznatom voditeljkom! Evo O KOME JE REČ!

  • – Ukrala mrtvog Boška?!!!- još jedan je od povika genijalne i otkačene Dijane Erski, koji će se sigurno prepričavati bez kraja. Naravno, poznata modna dizajnerka ne bila to što jeste da se tu zaustavila, te je u svom stilu i dodala – A, kako ga ukrala? Rukama onako, ili…

Pročitajte još ŠOK! Komšije razvezale jezik! Evo šta Olga Odanović i Dragan Petrović Pele rade daleko od očiju javnosti!

Sigurni smo da nije bilo doma u kom se u tom trenutku gledaoci slatko nisu nasmejali lucidnosti glumičinog lika. Ipak, njena tirada u 285. epizodi započela je nešto ranije kada je sirotog Dodu Filipovića posela za astal (što bi ona rekla) sa uvaženom Ministarkom Milevicom, insinuirajući da on i Ada Kanački nisu samo najbolji prijatelji. Sumnja Dijana na to da među njima postoji nešto više, a mi se pitamo – kada ćemo konačno Dijanu Erski videti pokraj nekog muškarca.

Skrašenu i, možda – udatu?

Pročitajte još Igra sudbine 286. epizoda – ADA KANAČKI je IZA REŠETAKA! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE! KO je ukrao BOŠKA?

Za to je još rano. Ona je tu da u čorbi bude mirođija, a teško da ćemo je do kraja serije videti i kao glavno jelo. Mada, nije da nismo videli kako to izgleda kada Erskoj neki naočiti momak zapadne za oko. Komarac joj je svojevremeno privukao pažnju, ili to beše Svitac, više nismo ni sigurni. U svakom slučaju – iz toga smo mogli da zaključimo koji tip muškarca paše Erskoj.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Marinko KRIJE jednu VELIKU TAJNU! A EVO o čemu je REČ!

A da li se to može reći i za Ivu Štrljić koja kao i njena junakinja još čeka onog pravog? Ili ga je, možda, našla, a da javnost to i ne zna?

Pročitajte još OTKRIVAMO – Miloš Biković od 23. maja na RTS u novoj HIT SERIJI! Pre MARAŠA postaje ČUVENI RUSKI PEVAČ! Evo o ČEMU JE REČ!

– Ja sam diskretna osoba. Čak i od najbližih krijem kada imam partnera. Uvek sama šetam. Inače se više družim sa muškarcima nego sa ženama i uglavnom možeš da me vidiš kako pijem kafu sa raznim muškarcima, ali to su moji prijatelji. Kad sam s nekim u emotivnoj priči, sigurno me nećeš videti kako sa njim pijem kafu. Uvek to krijem. Čak ni prijateljicama ne pričam – rekla je Iva u Zvezde Granda Specijalu.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Kurir

Advertisement