Connect with us

Top Story

KALKANSKI KRUGOVI – ŠOK! Otkrivamo KAKO će MAKSIN HOTEL promeniti SUDBINU ZABRANA u drugoj sezoni!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Marka Gvera nedavno smo gledali u seriji „Kalkanski krugovi“ u ulozi Makse, koji je hteo da seče „Zabran“ i gradi i menja selo Dol. Sada glumac otkriva kako on gleda na lik Makse i koje posledice će njegov hotel imati po Zabran.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi NOVI ŠOK! Udaje se DIJANA ERSKI? A evo i ZA KOGA! Krije ga kao ZMIJA NOGE!

– Vreme će pokazati da li je Maksina želja da promeni Dol bila nabolje ili ne. Posao u toj seriji mi je bio da napravim tvist u posmatranju publike. Trebalo je gledaoce držati stalno na „klackalici“ da li je Maksa negativac ili nije, i da sve vreme sumnjaju da on namešta Doljanima da ih biju, proganjaju i prete im. Ispostavlja se da nije on, ali valjalo je održati tu neizvesnost i verovanje u jedno, da bi moglo da se preokrene na drugo. Nadam se da smo uspeli u tome – kaže glumac, i ističe da mu je ta uloga važna jer je iz drugog žanra, u kom publika nije navikla da ga vidi.

Pročitajte još ŠOK! Vojin Ćetković je pre braka sa SLOBODOM MIĆALOVIĆ bio oženjen poznatom voditeljkom! Evo O KOME JE REČ!

Markova koleginica Ivana Zečević je ispričala kako je na snimanju serije plakala zbog Žarka Lauševića, a smejala se zbog njega i Nele Mihailović. Glumac sada otkriva uspomene sa snimanja.

Pročitajte još Igra sudbine 286. epizoda – ADA KANAČKI je IZA REŠETAKA! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE! KO je ukrao BOŠKA?

– I ja sam tako, sa punim poverenjem, gledao u neke druge kolege da mi pomognu i vode me kroz igru. Kada igrate scenu sa Žarkom Lauševićem, pola posla vam odigra on. Uživanje je bilo gledati ga na setu, jer je veliki profesionalac. Veoma sam se obradovao što ću raditi sa Nelom, a čak se i ona obradovala što ću baš ja igrati. Reditelj Milan Karadžić je napravio vrhunsku podelu za tu priču – kaže Marko, i dodaje.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Marinko KRIJE jednu VELIKU TAJNU! A EVO o čemu je REČ!

– Smatram da u našoj kinematografiji nedostaje malo poigravanja i koketiranja sa žanrovima izvan realizma. Zato mi se posebno sviđaju „Švindleri“ i njihovo bežanje u strip i vestern, ili „Kalkanski krugovi“, i beg u misteriju i triler.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Miloš Biković od 23. maja na RTS u novoj HIT SERIJI! Pre MARAŠA postaje ČUVENI RUSKI PEVAČ! Evo o ČEMU JE REČ!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/TV Novosti

Advertisement