Connect with us

Featured

Igra sudbine – ŠOK! Marinko KRIJE jednu VELIKU TAJNU! A EVO o čemu je REČ!

Published

on

Glumac Milan Bosiljčić, kojeg je domaća publika zavolela u seriji “Igra sudbine” prvo kao Komarca, a kasnije kao Marinka, otvorio je vrata svog porodičnog doma ekipi Blica.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Miloš Biković od 23. maja na RTS u novoj HIT SERIJI! Pre MARAŠA postaje ČUVENI RUSKI PEVAČ! Evo o ČEMU JE REČ!

Glumac se trudio, kada je interijer u pitanju, da mnogo ne odstupa od onog koji su njegovi roditelji godinama unazad osmišljavali.

– Sama rečenica “životni prostor” definiše njenu važnost. Po uređenju životnog prostora, možete mnogo toga da otkrijete o samom čoveku. S obzirom na to da celog života živim u porodičnoj kući, a ona zahteva dosta svakodnevnog rada, što u dvorištu, što u samoj kući, pa sam tako tokom odrastanja od oca naučio mnoge stvari – kaže Milan za Blic, i objašnjava.

Pročitajte još Nataša Drakulić za FILM I TV demantuje pisanja domaćih medija: U seriji UBICE MOG OCA nema SRPSKIH POLITIČARA i MAFIJAŠA! Evo O ČEMU JE REČ

– Jedna od tih stvari jeste i uređivanje dvorišta, šišanje žive ograde, zalivanja iste, sitnih popravki po kući. I više od dvadeset godina ja o tome vodim računa. Naravno, vremenom dobijate i sami ideje kako da nešto uredite, kada je vaš životni prostor u pitanju. Zato mislim da je u meni proradila umetnička strana karaktera, kada je reč o uređenju doma.

Dom koji ima mešavinu raznih kultura, od Kube do Mediterana, protkan je detaljima, koji su pažljivo uklopljeni u celinu.

– Gde god da sam putovao, uvek sam tragao makar za nekim najsitnijim detaljima koji bi mogli da oplemene moj prostor, i da budu uklopljeni u ono što je moj otac donosio iz celog sveta. A to je neprocenjivo. Četiri puta je obišao svet u krug, a poznavao se i sa Fidelom Kastrom, Marijom Kalas, Aristotelom Onazisom, Džeraldinom Čaplin, i mnogim drugim poznatim svetskim imenima – kaže glumac, i nastavlja.

Pročitajte još SAZNAJEMO – Serija PEVAČICA ogoliće ESTRADU DO KOŽE! Saznaće se SVE! Kako se prave lažni skandali, KO su današnje ZVEZDE… A evo i kada je PREMIJERA

– Mnogi detalji, koji se nalaze po kući, su u vezi sa tim ljudima. Ja sam više tip koji sam voli da osmisli i sam napravi. Recimo, luster od grede sam napravio za jedan dan. Kuhinju sam sâm osmislio, kamen oko kamina, kao i “sigu” na zidu, koju sam sâm lepio. Sad sam trenutno na projektu uređenja dvorišta, tako da me u narednim danima čeka sađenje ograde, stavljanje tepih trave. Kuća je velika odgovornost.

Milan ima više omiljenih delova kuće, u zavisnosti od doba dana.

– Pošto sam ranoranilac – ustajem oko šest sati – volim da popijem kaficu i rakiju na prednjoj terasi, i da uživam u mirnoći i cvrkutu ptica. Popodne sa mojim kumom, da kažem da nam je to ritual, volim za stolom u dnevnoj sobi ili u zadnjem dvorištu – zavisi od vremena – da izdivanimo kubanske cigare i popijermo kvalitetno piće. Kada čitam, to volim da radim kraj kamina. Kada sami uredite prostor, vi ga sredite tako da svaki kutak služi za neki užitak u određenom delu dana – kaže glumac.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o NOVIM SEZONAMA serija RADIO MILEVA i KAMIONDŽIJE D.O.O! Sledi još MNOGO NASTAVAKA, a evo i KADA!

Kolege iz serije “Igra sudbine” mu često dolaze u goste.

– Celog života sam učen i živeo tako da nam kuća bude ispunjena prijateljima. Tako sam odrastao i tako dalje živim. Oni su pre svega oduševljeni mojim gostoprimstvom, a nakon toga stvarima koje sam svojim rukama izgradio, kao što je luster – kaže Bosiljčić.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Stiže VOJNA AKADEMIJA 6! Scenario NAPISAN! A evo i KADA počinje SNIMANJE!

Milan i njegovim kolegama iz pomenute serije, ista je mnogo dobrog donela.

– Prvo upoznavanje i zbližavanje sa određenim ljudima koji su deo te elite, zatim prepoznatljivost i medijski prostor, koji se trudim da svaki put iskoristim za promovisanje važnih tema, kao što je kultura govora i izražajnosti. Kada me sretnu, često me pitaju jesam li Komarac ili Marinko, i kada će da se vrati Komarac – završava glumac, objašnjavajući da je ekipa iz serije postala jedna velika porodica.

Pročitajte još Igra sudbine 285. epizoda – ŠOK! Ada Kanački je UHAPŠENA! A evo i ZAŠTO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Blic

Advertisement