Connect with us

Top Story

Igra sudbine 288. epizoda – Bruner kreće u FINALNI NAPAD! Adu Kanački tek čeka ONO NAJGORE! Završiće na ULICI!?

Published

on

Igra sudbine 288. epizoda, koja se na TV Prva emituje u četvrtak, 20. juna od 21.00 spremna je da brzinu ubaci u pun gas. Dosta je bilo čekanja. Ada je u zatvoru. Vreme je da Bruner preuzme kontrolu. A evo i kako.

Pročitajte još HIT! Olja Lević OTKRIVA veliku tajnu serije IGRA SUDBINE – OVO o MILI i SOFIJI NISTE ZNALI!

Mačka nema. A na scenu stupaju miševi. Bolje rečeno – pacovi. Bruner je počeo sa finalnom fazom svog paklenog plana. Sve pare Kan Holdinga i Ade Kanački moraju biti prebačene na njegov račun. Za to će se postarati Donka i Sofija. Naravno, za svoje prljave planove iskoristiće Vida i Noru. Ali, Maksim je sve čuo.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo su NAJVEĆI BLAMOVI u istoriji EVROVIZIJE! Gole zadnjice, zaboravljeni tekstovi, a OVOJ pevačici su OTELI MIKROFON!

Za to vreme Doda i Vukašin dolaze u posed snimka sa groblja. Na njemu se sve razjašnjava, ali da li će uspeti da odbrane Adu na vreme? Cole će im pomoći u tome.

Pročitajte još TOP 10 najpoželjnijih NEŽENJA među srpskim GLUMCIMA! Nećete verovati KO je na PRVOM MESTU! Nije MILOŠ BIKOVIĆ!

Bruner preseca. Vreme je da se krene u akciju. On izdaje Zvonimiru naređenje da se krene sa poslednjim i najvećim udarcem Adi Kanački i Kan Holdingu. Aleksa je bio u pravu. Adino hapšenje je bilo samo maska. Ono najgore tek sledi! A evo i o čemu je reč.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Ovo o VUKAŠINU niko NIJE ZNAO! Umro je DVA PUTA! Pre Ade Kanački bio je INSPEKTOR MIŠA, a EVO i ZAŠTO ga zovu ALIJA!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (288. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još Igra sudbine – OTKRIVENO! Evo KOGA Bruner KRIJE U NEMAČKOJ! Nije ŽENA, već ĆERKA! A evo i KO JE ONA!

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement