Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 4. epizoda: Serkan i Eda POTPISUJU verenički UGOVOR! Evo o čemu se RADI!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 4. epizoda, koja je u četvrtak 20. maja od 19.10 na TV Prva, doneće novi pakt. Iako je pao prvi poljubac, Serkan i Eda se i dalje gledaju kao pas i mačka.

PROČITAJTE JOŠ: Evrovizija 2021 – Prvo polufinale: Da li je HRVATSKA zasluženo ISPALA iz TAKMIČENJA? Šta tek čeka URAGANKE i LOCO, LOCO!

Njih dvoje moraju da se dogovore u kakvim će odnosima biti ubuduće. Pre svega zbog čuvenog poljupca koji se dogodio na konferenciji za štampu.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 najpoželjnijih NEŽENJA među srpskim GLUMCIMA! Nećete verovati KO je na PRVOM MESTU! Nije MILOŠ BIKOVIĆ!

Potpisuju ugovor u kojem piše da moraju da glume srećan verenički par naredna dva meseca. Eda nikome ne sme da kaže istinu, a zauzvrat dobija posao u Serkanovoj firmi kao njegova sekretarica.

Svi u Serkanovom okruženju su prema njoj sumnjičavi i sami počinju da istražuju ko je zapravo Eda…​

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 287. epizoda – ŠOK! Ada Kanački na KORAK OD SMRTI! Ko će je SPASTI?

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (4. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – ŠOK! Ovo o VUKAŠINU niko NIJE ZNAO! Umro je DVA PUTA! Pre Ade Kanački bio je INSPEKTOR MIŠA, a EVO i zašto ga prijatelji zovu ALIJA!

Glavna junakinja je Eda. Mlada, lepa i pametna devojka dobrog srca, koja unosi boju u okruženje svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću. S druge strane je impulsivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se da kaže ono što misli. Njena strast su knjige, prijatelji i cveće, a najveći san, da postane pejzažni arhitekta.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Olja Lević OTKRIVA veliku tajnu serije IGRA SUDBINE – OVO o MILI i SOFIJI NISTE ZNALI!

Glavni junak je Serkan. Zgodan i harizmatičan mladić, veoma obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako da okrene poslovni svet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora. Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donese i ide do kraja. Nema drugu motivaciju osim rada i uspeha. Za njega poraz ne postoji i zato se duboko plaši da voli.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement